Allah yardımcın olsun abim. Her gecenin bir sabahı vardır elbet.
Allah razı olsun kardeşim.
Geçmiş olsun abi biraz dua ile ve emek o borç'da kapanır sağlık olsun bu hayatta tek çözümü olmayan şey sağlıktır para falan bir şekil bulunur r10 gibi bir forumda bulunuyoruz burada ticaret yapmak çok kolay eminim ki sizde yeteneklerinizi değerlendireceksiniz. Allah yardımcınız olsun
Yeteneklerimi değerlendirerek güzel bir başlangıç yapmak niyetindeyim kardeşim. Elbet başarırım.
Geçmiş olsun hocam, hakkınızda hayırlısı olsun Hayat bu böyle en önemlisi sağlık. herşey gelir geçer parada mülkte hocam ALLAH bahtınızı yolunuzu açık etsin.
Allah razı olsun hocam, sağlığım yerinde oldukça her şeyin üstesinden gelirim inşallah.
Merhaba hocam
Herşeyin bittiği yerde daha iyi bir yol açılabilir ben buna şahit olmuş biri olarak yazıyorum.
Benzerini yaşadık ama hiç ummadığımız bir yerden yeni bir iş kapısı açıldı bize süslü cümlelerle moral vermek değil amacım
Yer sahibiniz ayıp etmiş 10 yıllık kiracıyı idare edebilirmiş bu dönemde herkes etkilendi çünkü ayrıca piyasa yavaş yavaş toparlanıyordu.
Kendince haklı sebepleri vardır belki 15 yıl önce bizim burada fahiş kira zammından sonra kiracı çıkmak zorunda kalıyor bir şekilde hemen karşı yoldan iş yerini alıyor adam şimdi iyiki zam yapmış yer sahibi olduk diyor ve o iş yeri 15 yıl sonra ilk kez bu sene kiralandı hep boştu yani burada kiracı zarar görmedi iş yeri zarar gördü. Ayrıca bu kadar malınız size havadan gelmedi herşey tekrar yapılabilir sağlık hariç sağlığınız yerinde olsun yeter ben birkaç aydır siyatik ağrısından geceleri uyuyamıyorum uyusam yatakta az birşey hareket edeyim hemen ağrısından uyanıyorum eskiden saatlerce uyuyan ben şimdi derin uykudan sonra hemen uyanıp daha da uyuyamıyorum hastaneye tam gidecektim korona oldum iyileşeceğiz inşallah
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Virüsü sağ salim atlat inşallah. Yer sahibime gelince, son 1-2 yıldır zaten emsal dükkanlardan dolayı hep beni çıkarmak istemişti. Pandemi de zaten bunun tuzu biberi oldu. Neyse, önemli olan sağlığım deyip pes etmeden yolumda yürümeye devam edeceğim. Ben tekrar başaracağıma inanıyorum. Bu arada, bu tip ağrılar için kullandığım bitkisel bir ürün var, sana da tavsiye edebilirim.
Geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun. Her şeye rağmen umudunuz ile geleceğe bakmaya çaba sarf ediyorsunuz. Bence her şeyden daha da önemlisi bu. Çünkü kurtuluşun tek anahtarı da o.
Zorlukları size aştıracak olan en büyük adımı atmışsınız, inanıyorsunuz, çabalıyorsunuz. Gerisi bir şekilde düzene girecektir hiç şüpheniz olmasın. Her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır. Tıpkı düğüm gibi hepsi birer birer çözülerek devam edecektir inşallah. Siz yeter ki umutsuzluk zehrine kapılmayın.
Benzer bir çok durumda karamsarlığa kapıldığım oldu ve elime hiçbir şey geçmedi üstadım. Ben önce kendime inanarak başladım. Bir şeyleri başarabileceğim arzusu beni motive ettiği için zihnim daha sağlıklı çalışıyor ve çözüm üreterek doğruyu bulabiliyorum. Allah'ın izniyle başıma gelen bu en büyük felaketin üstesinden geleceğim. Güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Seni tanıdığım kadarı ile sen tekrar başarmanın bir yolunu bulursun kardeşim. Bu devirde en önce sağlık geliyor; daima sağlığına dikkat etmelisin, ilk dikkat etmen gereken konu bu olsun daima. Borçlar önemli elbette. Ama olmayan para ile borç ödenmez malum. Bu yüzden ilk olarak borçlarını düşünmenin sana bir faydası yok. Alacaklılar arasında sana anlayış gösterenlere; uzun vadede olsa mutlaka ödeme yapacağını ama sabretmeleri gerektiğini uygun bir dille izah edersen (yazılı taahhütte bulunmadan) en azından manevi olarak daha rahat edersin. Anlayış göstermeyenlere ise hukuk yolu zaten açık. Bu yüzden bir taahhütte ASLA bulunma. Ve asla kimseye güvenme! Sadece kendine güven. Ben atlatacağına inanıyorum. Hayırlısı olsun inşallah.
Abim, seni tanır severim. Allah senden razı olsun. Elbette olmayan parayla borç ödenmez o yüzden şu an bunu hiç düşünmüyorum. Alacaklarım arasında bana anlayış gösteren 1-2 nadir insan var onlar sağ olsun ama borcumun yüklü kısımlarının olduğu alacaklılarım hiç boş durmuyor ne yazık ki. Ama üstesinden geleceğimi biliyorum. Dediğin gibi, ben ticarette kimseye güvenmem. Bu zamana kadar elde ettiğim tüm başarılarımı, kimseye güvenmeyerek sağladım. Her şey gönlümüzce olsun.
Düşmez kalkmaz bir Allahabi yeniden kalkarsın ayağa... bir mesaj attım sana
Mesajını aldım kardeşim. Yardımın için sana çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsın. Elbette düşmez kalkmaz bir Allah. İleride bir gün tüm her şeyi yoluna soktuğumda ben de inşallah senin gibi birilerinin elinden tutacağım.
kolay değil ama sağlık olduktan sonra elbet hepsi geri gelir. yeniden bir yerden başlamak gerekiyor. ülkenin ekonomik sıkıntıları elbet hepimize yansıyor bir şekilde. seneler öncesinde bizde batmıştık ama hayat bir şekilde devam ediyor.
Hayat bir şekilde devam ediyor evet. Bir şeylere yeniden başladıktan sonra çaba göstermek gerek.
Çok geçmiş olsun hocam okurken bile duygulandım... Zor zamanlar Allah büyük hak ettiğimiz yerlere gelmek üzere bolca amin
. Bolca Umut ... Bolca hedef ve başarı inşallah.
Amin üstadım, Allah büyük. her şeyin üstesinden geleceğiz inşallah.