Yaş 22
Ben içine kapanık biriyim diğer adıyla sosyal fobi. Hiç arkadaşım yok, evden fazla dışarı çıkmam, insanlar ile iletişim sıkıntısı var (tanıdığım insanlarda rahatım ama yabancı kişilerde kitleniyorum saçmalıyorum), iş yaparken herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum, kalabalık ortamdan çok rahatsız oluyorum tek kalınca huzurluyum, insanlar ile muhatap olmak bile istemiyorum insanları sevmiyorum. İlkokul ortaokul lisede çok ezildim bundan dolayı olabilir diye düşünüyorum.
Şimdi ben çalışmak istiyorum ama korku yada çekinme var. Bir kaç işte çalıştım ama hep rahatsız olurdum, insanlar pek konuşmadım kısaca zor geliyor bana. Şimdi ben iş görüşmesine gidince karşı tarafla iletişim kuramıyorum sesim titriyor sesim az çıkıyor ne diyeceğimi bilemiyorum bunu ve hepsini yenmek istiyorum. Annem tek var o çalışıyor ben çalışmıyorum zoruma gidiyor hasta zaten destek olmak istiyorum ama olmuyor. İşe gir çalış diyor bana ama derdimi anlattım böyle bir şey mi olur diyor inanmıyor bana. Evde rahatimda dışarıda sıkıntı olduğu için görmüyor.
Bana bu kırmızı oda programı gibi psikiyatri lazım devlete gidiyorum anlatıyorum ilaç verip paket ediyor.
Kafama kötü düşünceler geliyor bazen 7 defa demedim olmadı kaderimde yokmuş.
Aynı korku bende de mevcut hocam. Bunu yenebilmek için para kazanmanın onlarca yolunu deniyorum, uğraşmak gerek.
Para özgürlüğü getirdiğinden beri daha rahatım. Siz de deneyin uğraşın vazgeçmeyin