oguzh4nk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcınız olsun hocam.
Amin hocam, teşekkür ederim.

BilalBayar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her düşüş bir çıkışın habercisidir.
Kesinlikle, bu çıkışı bulacağım...

oldnco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Tekrar en zirvelere çıkmanız dileğimle. Bir kere geldiyseniz tekrar o noktaya ulaşırsınız. Başarılar dilerim hocam 👋
Ben kendime inanıyorum hocam, teşekkür ederim.

ayintap27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun, bu pandemi süreci çok kişinin canını yaktı gerçekten. ALLAH yardımcımız olsun..
Evet hocam ne yazık ki bir çok kişinin canı yandı. Halimize şükür. Elbet acılar geçer...

pastelboya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herşey geçer can sağlığı mevcut hocam . borclanırız kazanırız her karanlıgın bi aydınlğı vardır
Ben o aydınlığa yeniden kavuşacağımın inancını her daim taşıyor olacağım.

orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok geçmiş olsun. Ama bu konuda kendinizi sakın suçlamayın siz batmadınız. Devlet eliyle batırıldınız. Siz işinizi iyi yapıyormuşsunuz imkanını bulursanız eski günlere dönmek kolay olacaktır.
Kesinlikle ama kesinlikle size katılıyorum. Ne yazık ki böyle oldu. Evet imkan bulacağım ve eski günlere döneceğim.

AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Yüce Rabbim yardımcınız olsun. Dalgalı hareketler kişiyi bezdirir, ancak sizin kişiliğiniz belli ki güçlü. Tekrar ayağa kalkabileceksiniz....
Ben tekrar ayağa kalkacağıma çok net inanıyorum. İçinde bulunduğum bu süreci psikolojik olarak minimum zararla atlatmak tek niyeti hocam. Allah razı olsun.

Oyun_Bozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zor bir süreçten geçiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun dükkan sahibiniz ne sebeple olursa olsun haksız böyle zamanlarda olan olmayanı anlayışla karşılamalı.
Kanun nizam ne derece doğru işledi bilmiyorum ama haklı bulundu hocam. İnanın kişinin kendisini tanısanız, iyi ki kurtulmuşsun dersiniz bana eminim.

barkincay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam her büyük girişimci hayatında bir kez batmış insandır ben inanıyorum siz de bu büyüm girişimci insanlardan olacaksınız kendinize inanın
Ben kendime çok inanıyorum hocam. Öyle ya da böyle başaracağım...