Selamlar, bundan aylar önce lisanssız bir şekilde rankmath pro yüklediğim bir sitem vardı. Dün girdim baktım tıklamaları analizleri sayıyor wa-rez rankmath. Tamam kullanmamam gerekiyor ama denemek için kurmuştum bir daha da o siteyle ilgilenmedim. Suçluyum bunu yüzüme vurmayın asıl meseleye gelin şimdi.
Bir kaç gün önce forumda RankMath Pro Bussines lisansı satın aldım yeni siteme. Daha 1-2 haftalık kurulu apk sitem bu ve her gün hitleri 10-40 arası değişiyor (instant index sağolsun).
Orijinal lisanslı eklenti sayım felan yapmıyor, aylar önce kurduğum wa-rez eklenti diğer sitede her şeyi takır takır sayıyor.
Bunun nedeni ve çözümü nedir ?
Hocam rank math Null eklentiyi uzun süreli sağlıklı kullanmanız neredeyse imkansız. Hesaba entegreli. durum / Araçlar kısmına gelin orada business yada agansy yazmalı yoksa zaten doğru düzgün hiç bir özelliğini kullanamayacağınız gibi ileride index almada sıkıntıları yaşadığınızda neden null sürüm kullanmaanız gerektiğini anlarsınız.
Analytics verilerine gelinde. Bunun temel 5 nedeni var
1- Siteniz sıfırsa veriler zaten search consola gelene kadar ve gösterim almaya başlayacağınız zaman kadar 20 gün geçer.
2- Sitenizde analytics beta sürüme bağlıdır
4- Doğru şekilde bağlayamamaşsınızdır
5- Crom çalışmıyordur sunucuda.
Ayrıca busines lisans kimsen aldınız bilmiyorum ama bu gibi sorunlar yaşanında ticket sistemi ile bu sorunlar %100 çözülür.
https://nimb.ws/kjwsFi
Bende de sayım yapmıyor yeni lisanslı aldım ama
Hocam size whatsab'dan ulaşıyorum tekrar.