Arkadaşlar selam,
1 ay önce anakartımın usb portlarından 1 inin bozulması sonucu MSİ Yetkili servisine gönderdim ürün yapıldı 180 TL Ücret çıkarıldı ödedim. Ardından süreç şöyle ilerledi
Firmanın bana gönderdiği mail :
Alıntı
Oğuz Bey Merhaba
Anakarta yapılan kontroller sonucunda kartta Chipset arızası tespit edilmiştir. Cihipsetin değişmesi gerekmektedir. Parçanın değişim ücreti KDV(%18) dahil 1500 TL dir. Onaylanması durumun da tamir işlemlerine başlanacaktır.
Benim verdiğim yanıt :
Alıntı
Oğuzhan Bey Merhaba,
Sizlere Ana kartı getirmemdeki sebep USB Portlarında neden oluştuğunu bilmediğim bir sorundu. Sorunu sizinle teyit ettik evet ana kartın USB portlarının 1inde sorun var ve bu sorun yüzünden anakart kendini korumaya alıyor açılmıyor dedik. Bu sorunu 1. seferde çözdünüz ve bana tüm testler yapıldı hiçbir problem yok diye de belirttiniz bende 180 TL Ücreti ödeyip, kağıdı imzalayıp ürünümü sizlerden aldım. Aradan 1 hafta geçmeden aynı sorun tekrarladı ve telefon görüşmesinde tekrar sizin firmanızı aradığımda aynı sorundansa hiçbir ücret talep edilmez denildi. Bende kurye ile gönderim sağladım ve kart size ulaştı. 11.11.2021 tarihinde +9--------- numaralı telefondan sizi aradım, görüşmeye başladığım ekip arkadaşınız bana "Oğuz bey şu an sizin ürününüz için yurt dışından parça bekleniyor. 2-3 hafta kadar sürebilir" dedi bende reel hayatımda sizin dediklerinize göre aksiyon aldım. Ben yazılım işi ile uğraşıyorum vereceğiniz yanıt benim için hayati önem taşıyor.
Bu görüşmelerimizden sonra alacağınız aksiyon nedir ? Benimde ona göre bir aksiyon almam gerekli ki mağduriyetimi minimum seviyeye indirebileyim işim çözülsün işime bakayım.
Teşekkürler.
İyi çalışmalar.
Ardından tekniker beni aradı ben üst birimle görüşmek istediğimi,şu an bir aksiyon almanızın yetkiniz dahilinde olmadığını bildiğimi söyledim ardından gelen mail ;
Alıntı
Oğuz Bey Merhaba;
Son telefon konuşmamızın üzerine anakartınızın chipset değişimi için üst yetkilime danıştım fakat konu için bir değişiklik olmadı bu durum da sizden kartın onarım işlemleri için bir cevap beklemekteyiz.
Saygılarımla / Best regards,
Lütfen bana yardımcı olun, yapıldığı belirtilen şey 1 hafta içinde tekrar bozuluyor tekrar gönderiyorum bu sefer farklı sorun çıkıyor. 1. seferde neden çözemediniz ? Lütfen bana bir yol gösterin teşekkürler.