Şimdi soru şu ki,
Siz benden tanıtım yazısı aldınız, daha sonra benim siteme edu gov backlink yolladınız.
Ee bende kıl adamım, ahrefs yada semrush backlink audit kurmuşum. Siteme gelen linkler haftalık mail geliyor bana.
Sonra ben sizin o yönlendirdiğiniz linkleri red etmişim.
Böylece bu senaryo çöp olmuş oluyor.
- Bu bir beyin fırtınasıdır. Mantığım tezi çürütüp, konu sahibini alt etmek değil.
Devam edelim..
Peki. Şimdi 3 ihtimal var. Ya site sahibi backlinki fark etmeyecek kadar bilgisiz olmalı, yada bilgisiz olup zamanı olmamalı, yada bilgi ve zamanı olup, parası olmadığı için semrush vs hesap alamaması. Buradan yırtarız bu vesileyle. Arkadaşın anlattığı yöntemde işe yarar.
Şimdi bu kadar anlattın hocam, umutlar kırıldı, ee biliyorsan sen anlat diyenlere önerim;
Öncelikli amaç nedir? Otoriteden beslenmek. Backlinkin mantığı bu değil mi? Evet. O halde gidip birilerinden tanıtım yazısı alıp, o tanıtım yazısına 2.bir masraf yapıp risk almak yerine yada riski aldık boşa çıktı diyelim, hemen şunu uyguluyoruz.
Hemmen wordpress, blogger, medium gibi bir paravandan site açıyoruz. Bu siteye lavanta içeriğini giriyoruz. Ardından hemen konu sahibi arkadaşın dediği işlemleri bu siteye uyguluyoruz.
Niye?
Çünki Wordpress, blogger, medium gibi alan adlarının otoritesi, emin olun hurriyet, milliyetten daha güçlü. Fakat şahsi önerim, buralara gireceğiniz içerik hem kaliteli, hem de kw zorluğu olarak 25 puanı geçmesin. Yoksa biraz uğraştırabilir.
iyi forumlar.
Yöntemimin aksayabileceği yönleri belirtmeniz çok hoş olmuş. Son satırda yazdığınız detay oldukça önemli, kendi çalışmalarımda bu tarz bloglara yer veriyor olsam da biraz daha arttırabilirim. Konuya değer kattığınız için teşekkürler.
Hocam üç adet tanıtım yazısını da aynı anda mı çıkıyorsunuz peki? 15'er gün arayla mı yazılar çıkılıyor yoksa? Tam şu an sizin yöntemi denemeyi planlıyorum
Onları aynı anda çıkıyorum.
Uzun lafın kısası, aslında bu tarz bilgiler
@MSK; 'nın eğitiminde vardı.