Sevgili arkadaşlarım benim kimseyi doğrulama, onaylama gibi bir durumum yok. Olsa da açıkçası buna ayıracak vaktim de yok. Radius arkadaşımla özelden biraz hasbihal ettik, kendimce tecrübelerimi anlatmaya çalıştım. Bu muhabbetleri o kadar çok yaptım ki artık inanın konuşup vaktimi harcamak istemiyorum. Teknik lise elektrik bölümü ardından Elektrik mühendisliği bölümünü bitirmiş sektörde "makine" imalatı konusunda pek çok projede çalışan biri olarak sektör kimlerin ellerinde diyip son sözümü ediyorum.
Keyifli günler dilerim herkese.
Sizin tecrübelerinizden faydalanmak amacıyla doğrulama dedim keza görüyorsunuz bütün konuştuğumuz her şeyin sağlaması yapıldı konu içerisine yazılanlarla kesin olarak doğrulandı .
Şu yazdığım da doğrulandığına göre artık doğrulanmamış sağlaması yapılmamış tek bir ifade dahi kalmadı .
Alıntı
Piyasaların ihtiyacı zaten yabancı menşeli hizmetlerle karşılanmaktadır fazlasıyla , rutin işleri halledebilecek lobi elemanları yapacağı işi zaten vasıfsız bir çok insan yapar .
İlla bir sisteme sokacaksak bizim piyasa Küresel Güney piyasası biz Küresel Kuzey'e sırtımızı dayarız , Elbet bu zararlıdır uzun vadede geleceğimizde derin yaralar açar .
Tedarikçi deyin , Hizmet aldığımız yer deyin ne derseniz deyin , işte her şey konuştuğumuz gibidir düşünelim güzel güzel hayatımızı zehir etmeyelim biri birimize .
Kimi kırdıysam üzdüysem özür dilerim , şu açıdan düşünün yazdığınız o yazılarla RADIUS ' a sektöre girip yıllarını heba ettikten sonra ulaşabileceği bilgileri vermiş oldunuz bu sayede RADIUS sektörün ne kadar saçma olduğunu başından öğrendiği için hayatı hakkında erkenden sağlıklı kararlar alabilecek .
RADIUS gibilere normal bir dünyada her şey normalken ekmek var , Cehaletin Ordinaryüs profesör unvanını beraberinde getirdiği Cehaletin prim yaptığı ve en yüksek faydayı gördürdüğü bir dünyanın içinde yaşıyoruz .
RADIUS bütün o sağlamalar ve doğrulamalarla forum içinde yazan arkadaşlarımız sayesinde neyin ne olduğunu gerçeğini gördü , RADIUS sende bu hiçliğe kapılıp gitme kendini kurtar dediğim gibi yazılım yapıp dolarla yabancılara internet üzerinden satabilirsin .