griffinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Liaison; , @redius;
Bünyesinde elektronik mühendisi bulunduramıyorsa dışardan destek alır , Redius gibi bir elektrik elektronik mühendisini bulmuşsun kart yaptığım firmaya öneririm belki diyorsunuz .
Sizde bir teknisyen lise mezunu olarak ARGE müdürü pozisyonunda o şirkette görev alıyorsunuz , Sizin yerinize REDİUS ?
mesleğini o kadar yapammışsınki gerçekten diline vurmuş, ünvanlara mezuniyetlere takıntılı hale gelmişsin, ben pes ediyorum senin bu psikolojik problemli mesajların tavırların yüzünden işime dönemiyorum, en büyük ve en iyi mühendis sensin selamlar, kolay gelsin.

Liaison adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgili arkadaşlarım benim kimseyi doğrulama, onaylama gibi bir durumum yok. Olsa da açıkçası buna ayıracak vaktim de yok. Radius arkadaşımla özelden biraz hasbihal ettik, kendimce tecrübelerimi anlatmaya çalıştım. Bu muhabbetleri o kadar çok yaptım ki artık inanın konuşup vaktimi harcamak istemiyorum. Teknik lise elektrik bölümü ardından Elektrik mühendisliği bölümünü bitirmiş sektörde "makine" imalatı konusunda pek çok projede çalışan biri olarak sektör kimlerin ellerinde diyip son sözümü ediyorum.

Keyifli günler dilerim herkese.
haklısınız, sektör kimlerin ellerinde neler neler duyuyoruz. keyifli günler dilerim.