bakisen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sosyal medya trafiği google etkisi konusunda yazınızı bekliyorum
notlarıma alayım hocam, o konuda da tecrübe edindiklerimi, gozlemlerimi musait bir zamanda paylaşırım.

gokaybjk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son 3-4 yorumda dönen sohbete istinaden bir şeyler demek istiyorum.
@civilengineer; ile çalışma fırsatımız olmadı (en son yurtdışı taşınma durumları vardı) fakat profilini, daha önceki işlerini analiz ettiğimde satış konularında '' bu site da pa değerleri doğal olmayan yöntemlerle arrtırılmıştır" şeklinde bir ibare yazmıştı.
Açıkcası forumda ilk defa bunu mertçe dile getiren birini görmüştüm. Ticari ahlak bence başarıya götüren ilk adımdır. Zira bu değerlerin moz vs kabul görmesi faydası, zararı tartışılır.
Başarılarınız daim olsun. Bildiğiniz bu yolda devam👍
değerlendirmeniz icin saolun hocam. aynen malta'ya geleli 1 hafta oldu, duzeni oturtmaya calisiyorum. forum yönetimi o ibareyi zorunlu kıldı o sebeple yazdım, hala pek cok konuda yazilmadigini görüyorum çünkü da pa disinda pazarlayacak seyleri yok. benim sitelerin organik performansları ortada olduğundan da pa degerinin özel yöntemle artirilmis olmasi beni rahatsiz etmiyor, zaten oncesindeki da pa degerlerini de konularimda belirttim. işi bilen hic bir aliciyi da rahatsiz etmiyor.

guzel temennileriniz icin de teşekkür ederim.

ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam çok yazmışsın hepsini okuyup kafa yormadım maksadım diğer konuna kötülemek felan değildi fakeden kasıtta doğal olmayan yöntem diyelim
neden öyle düşündüğümü detaylı yazacaktım iş uzayıp gitmesin diye vazgeçtim
yine de şu forumda iyi şeyler yazan az sayıda kişiden birisin
Edit: şunu da ekleyiyim de durum netleşsin burdaki başarı kriterim sadece site yapma (hitlendirme) konusunu kapsar herhangi tanımadığım bir kişiyi genel olarak değerlendirmek bana düşmez
duzeltmeniz icin saolun