Protex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim mahalledede genç bir arkadaş var, 4 yıl önce bilgisayar mühendisliğinden mezun oldu. iyi para bırakıyor diye 4 yıldır babasının bakkalında duruyor. ne gündüzü , gecesi, nede tatili var. Seninkide o hesap. okadar oku, yurt parasıdır yemeğidir. biton masrafı var. Gelinen nokta sıfır. üzücü bir durum.
griffinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hindistan ile bizim ekonomimiz TL ve Rupi bazında düşünürsek lokal ekonomi veya lokalde yaşam hemen hemen aynı düzeydedir .
Bir çok kere şahit olmuşsunuz size e-posta gelmiştir , Hintli birisinden size yazılım satmak için web sitesi yapmak için gibisinden Spam olarak işaretlersiniz falan .
Çünkü Hindistan'da Rupi ile kazanç sonucu lokalde yaşam çok kötü olduğu için Hintliler internet üzerinden para kazanarak yabancı ülkelerden yaşamlarını idame ettirirler .
Bizde aynı düzeye ulaştığımıza göre bizimde internet üzerinden yabancılara ürünler satıp dolar kazanarak lokalde yaşamımızı iyileştirmemizin vakti gelmiştir gibisinden düşündüm .
merhaba, mesajımı alıntılamışsınız cvp verir gibi ama ben size yönelik bir yazı yazmamıştım. attıgınız mesaj varsa onuda okumadım açıkcası.
Söylediklerinize gelince tabiki haklısınız ve hatta günaydın diyorum, vakti geldi değil 15 yıldır dolar kazanıyoruz.
Eğitiminiz ve mesleğiniz ne bilmiyorum fakat Kendimde mühendislik mezunuyum (15 yıl oldu)+ iş güvenlik uzmanıyım + Security expertim.
Buna rağmen mesleklerimin hiçbirini hiçbizaman yapmadım yeri geldi asgari ücretle farklı sektörlerde yıllarca çalıştım, fakat herzaman kendimi geliştirdim, Birçok dilde yazılım bilgim vardır, birçok bug bounty ödüllerim var ve hep netten kazandım. Bunları yazıyorum, çunkü konu sahibi aslında çok haklı fakat sadece mühendislikle kalmasın. Yaşı muhtemelen genç bir arkadaşımız, Piyasayı ve yaşamın halini kendide görüyor şuan. Bahsi geçen mevzuda pozitif yönde yapacak hiçbirşey yok, Kendini geliştirmesi ve atik olması gerekmekte.