Merhaba,

Geçtiğimiz hafta 07.11.2021 tarihinde mağaza da görüp beğenmiş olduğum LG F4V5RYP2T 10.5 KG çamaşır makinesini Media Markt web sitesi üzerinden yaklaşık 6000TL'ye satın aldım. Sorunsuz sıkıntısız olarak cihazı teslim aldım, ertesi gün ise servis gelip kurulumunu yapmış, ayaklarını ayarlayıp cihazın terazini dengelemişler. Cihazı 3 defa çalıştırma fırsatım oldu. Farklı modlarda ve devir sayılarında çalıştırdım. 1000/1200/1400 sıkma devirlerinde denedim. Ciddi bir gürültü, titreşim ve trim sesi yapıyor. Özellikle sıkma esnasında sonlara doğru darbeli matkap gibi çalışıyor ve gürültüden duramıyorsunuz. O anları telefonla kayıt altına aldım ve desibel ölçümü yaptım. Sözde sıkma esnasında 71-72 Db rakamlarını iddia eden firmanın cihazı yaklaşık 100-120 Db gibi bir gürültü ile sıkma yapıyor.

Dün akşam şikayetvar, youtube vs lg destek platformlarına durumu bildiren içerikler paylaştım. Bugün ise servis kaydı oluşturdum, 2 gün içinde servisin geleceğini söylediler. Bu arada internette araştırmalarım üzerine Lg'den bu tarz şikayetleri olan onlarca insana denk geldim. Hatta birisi ile iletişime geçtim aynı sorundan müzdaripmiş. Servis çağırmış gürültüden duramadığını evinin küçük olduğunu, kapıyı kapatsa bile ciddi ses geldiğini ve komşularının rahatsızlığını ifade etmiş ve servis bunun üzerine tutanak tutmuş ve genel merkezle iletişime geçmişler tekrar cihaz yollamışlar. Gelen cihaz daha da sesli çalışınca bu defa iade almak zorunda kalmışlar.

Benim için ilk intiba önemlidir o yüzden direk iade etmeyi düşünüyorum. 1 haftalık cihazın tamir edilmesini istemem. Ayıplı ürün olarak görüyorum. İnşallah servis zorluk çıkarmaz.

VİDEO 1

VİDEO 2

Sonuçları buradan sizinle paylaşıyor olacağım. Düşünceleriniz benim için önemli, izlemem gereken yollar nelerdir sizde kendi fikirlerini benimle paylaşırsanız memnun kalırım.