Hep diploma üzerinden ilerlemişsiniz fakat kendi tarafımdan söyleyim bilgisayarın başına geçtiğinizde o tasarımı diplomanız değil siz yapıyorsunuz, diğer çalışma arkadaşlarınızı siz yönlendiriyorsunuz bir problem olduğunda siz çözüyorsunuz diplomanız değil. Sektörde sizin gibi diploma aşığı kendisinizi teknisyen teknikerden çok üstün olarak gören mühendisler tanıdım fakat hepsi balon diye tabir edilen insanlardı. Sektörümde tekim, ne kadar mühendis teknisyen tekniker gelirse gelsin bilgim, tecrübem altında ezilir, ezerim. Tecrübesiz zamanımda çok denk geldim kaç kere meslekten vazgeçme noktasına geldim. Sizin mantığınızdaki insanlar mühendisler ile teknisyen/tekniker kadrosu arasında çatışma çıkartıyor nefret duygusunu arttırıyor. Lütfen bir daha mesajımı alıntılamayın.
Not: Mühendise ms office biliyor musun? diye sorulabilir siz bilmiyor olabilirsiniz fakat özellikle excel sürekli elimizin altında olması gereken bir program hesaplamaları sürekli hesap makinesiyle yapacak vakit bulunmuyor, excel üzerinden formüller yazılıp hazır kütüphane oluşturuyor insanlar kendilerine.
Excel konusunda haklısınız fakat beni şaşırtan cad cam, programlama alanının dışında ilk sorulan sorunun office olması şaşırtıcı değil mi