ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu forumda fazla takılmıyorum da genelde mantıklı şeyler yazdığını görüyorum fakat fake DA felan kasıp link sattığın konularını da görünce başarısız olduğuna kanaat getirmiştim. İnsan davranışları üzerine çok yanılmam da belki sende yanılmışımdır bilmiyorum neyse başarılar

Teşekkürler hocam.

Forumda fazla takilmadiginizdan olsa gerek, da pa artirma ile ilgili gündemi cok takip etmemis olabilirsiniz, burada o konuya detayli girmeyecegim konuyu degistirmemek adina ama benim o konuda actigim basliktaki mesajlarimi okursaniz konuyla ilgili tum yorumlarimi ve benim penceremden da pa artirma islemleriyle ilgili süreci, o is ne zamandir vardi, ben ve benim gibiler neden girdi, benzer nitelikteki pek cok ise hala izin verilirken neden o yasaklandi vs. okuyabilirsiniz.

iki seyi duzeltmek istiyorum sadece.

birincisi forumda izin verildigi, hatta reklamlarinin yayinlandigi donemlerde, olusan saçma rekabette ayakta kalabilmek adina kendi sitelerime uygulayıp sonrasinda da satisa sundugum da artirma yöntemindeki sonuclar "fake" değildir. Moz o yönlendirme backlinkleri kabul ediyor ve gercek skorlarina yansitiyor bu kadar basit. moz'un mühendisleri uzmanları da bu kadar şuursuz degil herhalde bir degerin fake olmasi icin moz'un haricinde farkli mecralarda sahte bir sekilde sunulması lazim. moz kendi resmi sitesinde bu backlinklere deger veriyorsa, onlari reel görüyorsa o fake değildir, fake diyenlerin bu sacma tespitidir fake olan faydasi zararı tartisilir o ayri mesele. baska mecrada tartisiriz.

fake diye altini cizdiginiz benim backlink çalışmalarım ise zaten tamamen yanlis yorum, zira da pa disindaki tum istatistiklerine de bakabilirsiniz konularımda. ben da pa artis hizmetleri kafa karistirmaya basladigi anda sitelerin o teknikle değiştirilemeyen ahrefs dr ur degerlerini de ekledim konularima ki gercek otoriteleri gorulsun diye.

ben katki degeri olmayan hic bir hizmet sunmam insanlara. forumdaki musterilerim bilir para kazanmamayi secip benden istedigi seyin işine yaramayacagini, gereksiz oldugunu söyleyip parasini baska islere harcamasinin daha mantikli oldugunu belirttigim sayisiz is oldu.

bu kadar uzun aciklama nedenim " fake da ile backlink satmak" ifadesi ucu acik ve yanlış anlaşılacak bir ifade, niyetiniz o olmayabilir ama yazdiklarimiza dikkat edelim.

ikincisi ise o bu konuyla sizin yorumunuzun hic bir alakasi yok. yine bir algi altinda kalmamak adina uzun uzun aciklayayim:

kendi web ve mobil projelerimden adsense ve admob gelirleri
backlink satisi ve içerik pazarlama
eski sektorum olan insaat alaninda satis ortakliklari ve reklam danismanligi
yine insaat sektorunde proje yönetim danismanligi
insaat sektorunde cesitli urun satışları (minyatür malzeme gibi)
insaat egitimleri
bu forum ve cesitli platformlarda seo danismanligi, zararli backlink danismanligi
smm panel
wordpress ile site kurulum isleri
önümüzdeki aylarda da kismetse malta'da bir takım işler
vsvs

bunlar gecimimi sagladigim islerden bazilari ana baslik olarak. zaman zaman birinden cok kazanirim birisinde is olmaz ya da vakit olmaz pasif kalir vs. da pa artirma hizmeti de yasaklanmadan once yine hizmetlerimden birisiydi.

forumda aylarca ticareti donmus bir hizmetti, forumda ticaretine de reklamina da aylarca izin verildi, ancak daha sonra bir sekilde uygun gorulmedi yasaklandi.

anlamadigim husus o konunun, benim başarı ya da insan davranisiyla ne alakasi var, inanin mantiginizi hic cozemedim

kendi adima birsey diyemem. ama o hizmeti veren diger kisilerden emin olun cok guzel isler yapan, girisimci ve başarılı buyuklerim ve kucuklerim vardi aralarında bizzat taniyip hikayesini bildigim.

kisacasi surecini ve detayini bilmedigniz bir isten oturu bu tur yorumlar yapmayin bence hocam. biz de degerli vaktimizi bu tur abuk sabuk aciklamalar yapmak zorunda kalmak yerine, faydali birseyler paylasmaya ayiralim

edit : gece gece mobilden yazdim, yazim hatalari icin özür dilerim.

iyi forumlar