visulix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhabalar hala hazırlıkları devam eden projenin traileri yayınlandı yakın zamanda lightpaper yayınlanacak
sizden trailer hakkında yorum bekliyorum şimdiden teşekkürler

https://www.youtube.com/watch?v=7fwX...WMhOBFh4AaABAg
Merhabalar;

Emeğiniz büyük bir saygıyı hak ediyor. İşin içinde olmayan insanlarca 30 saniyelik videonun ne kadar basit bir şekilde ortaya çıkmış olacağı algısının farkındayım. Eleştirmeyi farklı anlayanları sevmiyorum, eleştiriye tahammülüm olmadığı için de ben hiç bir zaman kıymeti olmayan insanların eleştirisine işlerimi açmıyorum. (bu konuda çokca tecrübelerim oldu) herkesin fikri kıymetlidir denen şey koca bir balon, köylü milletin efendisidir gibi bir şey yani, geçiniz.
Oyun vs bir yana, sadece yapılan işin şu 30 saniyelik sunumunda ne kadar çok multidisipliner iş olduğunu anlasa arkadaşlar (sesci ve kurgucu vs) yatırıma , imkanlara göre nasıl bir iş başarıldığını anlayabilirler diye düşünüyorum.
Neyse lafı uzatmayayım, bence harika bir iş başarmışsınız, başarılarınızın ve azminizin devamını diliyorum.
Herkese rağmen başarmak gerçek kahramanların işidir. Umarım sizler de gerçek birer kahraman olarak herkese rağmen başarılı olursunuz.