Merhaba hocam
Herşeyin bittiği yerde daha iyi bir yol açılabilir ben buna şahit olmuş biri olarak yazıyorum.
Benzerini yaşadık ama hiç ummadığımız bir yerden yeni bir iş kapısı açıldı bize süslü cümlelerle moral vermek değil amacım
Yer sahibiniz ayıp etmiş 10 yıllık kiracıyı idare edebilirmiş bu dönemde herkes etkilendi çünkü ayrıca piyasa yavaş yavaş toparlanıyordu.
Kendince haklı sebepleri vardır belki 15 yıl önce bizim burada fahiş kira zammından sonra kiracı çıkmak zorunda kalıyor bir şekilde hemen karşı yoldan iş yerini alıyor adam şimdi iyiki zam yapmış yer sahibi olduk diyor ve o iş yeri 15 yıl sonra ilk kez bu sene kiralandı hep boştu yani burada kiracı zarar görmedi iş yeri zarar gördü.
Ayrıca bu kadar malınız size havadan gelmedi herşey tekrar yapılabilir sağlık hariç sağlığınız yerinde olsun yeter ben birkaç aydır siyatik ağrısından geceleri uyuyamıyorum uyusam yatakta az birşey hareket edeyim hemen ağrısından uyanıyorum eskiden saatlerce uyuyan ben şimdi derin uykudan sonra hemen uyanıp daha da uyuyamıyorum hastaneye tam gidecektim korona oldum iyileşeceğiz inşallah