Tamam da ben cümlemin hiçbir yerinde firma harici bir sorunu çözmeleri gerekiyor demedim ki onu nereden çıkardınız? Yani hosting aldığım firmaya benim kullandığım wordpress temada böyle bir sıkıntı var şuna da bir el atın demedim. 7/24 destek konusuna gelirsek ise kendileri ile ilgili sorunlar da mecbur verecekler. 5 yıldır Turknet kullanıyorum çağrı merkezi yok ama bundan destek vermedikleri anlamı çıkmaz. Ben sorun yaşadığım zaman uygulamadan talep açıyorum ve genelde yarım saat geçmeden bana telefonla dönüş yapmış oluyorlar. Destek sadece direkt ben arayayım karşımda muhatap çıksın şeklinde olmuyor.
Buda şöyle bir şey şu anda internetinizin Turknet kaynaklı koptuğunu düşünün. Ertesi iş günü olmadan destek verebilecekler miydi? En fazla talep oluştururlardı (firmaya destek talebi açmanız gibi). 7/24 Destek konusunda da anlıyorum fakat kayıtsız şartsız 7/24 destek vermek zorunda değil firmalar diye düşünüyorum. Tabiki sözleşmesinde veya şartlarında 7/24 desteği sunan firmaları tercih ederseniz orası ayrı.