Konu
HER ŞEYİMİ KAYBETTİM! Yine Sıfırdan Başlayacağım...
15-11-2021, 01:29:50
Vlounge
Merhaba kısa bir hikayemi anlatayım daha önce anlatmıştım belki sanada yol gösterir sana güzel insan
Esnaftım 2020 ocak ayında pandemi başlarında dukkanımı kapatmak zorunda kaldım yaklaşık 1.3 milyon tl borç ile işime son verdim
Arabamı elektronik eşyaları lüks telefonları Huzuli ne varsa sattım yaklaşık 800 bın tl kadar borcum kaldı..
Devamında günde 3 saat uyku ile 2 işte çalıştım kuryelık yaptım halı yıkama ısıne gırdım garsonluk akla ne gelırse çok zor günlerdi haladaha geçmişe nazaran zor günler geçiriyorum
ortalama 2021 yılına kadar 2021 yılında 680 bin tl bankalara olan borç ile ödemelerimi her ay ödeyebileceğim şekilde taahhüt yaptım düzenli bir periyotta ödemeye devam ediyorum
halende çalışıyorum, ek iş fırsatları arıyorum bir miktar param ile Forex-Kripto para birimlerinde te işlem alıyorum.. 2013 yılından bu yana altyapım vardı özel ücretler eşliğinde eğitimler işlemler veriyorum,
grafiker mezunuyum logo tasarım vb işler arıyorum alıyorum hiç gocunmadan hafta sonları eşya taşımacılıgına yövmiye usulü gidiyorum.. gibi gibi
KISACA borç batağına düştüysen miktarın önemi yok önce kendıne bır perıyot oluşturucaksın azimle durmadan çalışacaksın iş fırsatı çok hiçbir becerinin olmasınada gerek yok
ali ne dedi veli ne diyecek derdıne düşme o psikolojik yıkılma duygusunu bılırım sakın düşme,dağıtma toparla kendini beterin beteri var derler ya aynen öyle
hiçbir borçtan korkma internet ortamındaki teknolojiyi keşfet kendini geliştir gündelik işlere bak hayatta kalmaya bak öncelikle olan olmuş..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN SELAMETLE