Tüm vize türleri için görüşme alınabiliyor ama turist vizelerinin görüşme süreleri 1 seneden fazla.. ara ara sistemde boşluk açıyorlar, sürekli takip etmeniz ve boşlukta görüşmenizi öne çekme imkanınız var. Hızlı şekilde görüşme sağlıyım derseniz dil okuluna yazılarak gidebilirsiniz, bu görüşmeler bir nebze daha hızlı oluyor.

Bunun için internette pek çok dil okulu mevcut, ajanslar ile çalışmaktan ziyade kendi araştırmanızı yapabilirsiniz pek çok okulun iletişim formunu kullanırsanız geri dönüş yaparlar. ( Yabancılar form olaylarına çok önem veriyor. )
Dil okulunun dışında nasıl giderim derseniz h2b vizesi var ama oda şuanda imkansıza yakın ve sezonu değil.. Bir diğer durum davet mektubu oda virüsten dolayı askıda ve bu dönemden sonra Türkiyeye davetiye geçerli olur mu ona da emin değilim, davetle giden geri gelmez diye düşünebilirler.

Tek ihtimaliniz dil okulu gibi duruyor..