Merhaba,
Forum kültürünü yaşatmak, bilgiyi paylaşmaktan geçer.
Lafı çok uzatmadan konuya gireyim.
Anahtar kelime: lavant nedir olsun
orneksite1.com, orneksite2.com, orneksite3.com sahipleri ile anlaştım ve sitem için tanıtım yazıları yayınlatacağım.
1. siteden bugün anahtar kelimeye link vermek koşuluyla tanıtım yazımı yayınlatıyorum.
Bir gün sonra .edu ve .gov sitelerden yorum backlink alarak orneksite1.com/lavanta-nedir sayfasına yönlendiriyorum. Üstteki cümleye dikkat. Edu ve .gov linkleri kendi siteme değil, tanıtım yazısı yayınlattığım linke yönlendiriyorum.
2. Yaklaşık 15 gün sonra ikinci sitede tanıtım yazısının en altına açık link olarak çıkış yaptırıyorum. Örnek: benimsitem.com/lavanta-nedir
Bir gün sonra orneksite2.coma .edu ve .gov yorum backlink.
3. İkinci adımdan 15 gün sonda bu sefer benimsitem olarak site & marka ismine link verecek şekilde tanıtım yazımı yayınlatıyor ve sonrasında orneksite3.com/lavanta-nedir linkine .edu .gov çalışması yapıyorum.
Bir aylık süre sonucunda otoriter ve benzer sektördeki bir forum sitesinden backlink (anahtar kelimeye) direkt kendi siteme
Bir ay sonra otoriter bir haber sitesinde açık link, direkt kendi siteme
Bir ay sonra anahtar kelimeye Ekşi, Uludağ vb. sözlük sitesinden anahtar kelimeye link, direkt kendi siteme.
Eğer içerik kalitesinden emin isem, bu dış SEO çalışmasından muhakkak verim alıyorum. Örnek vermek gerekirse zorluk derecesi çok ama çok yüksek olan bir çok anahtar kelimede 1. sıradayım.
Elbette her yiğidim yoğurt yiyişi farklıdır ama bu yöntemin işe yaramama ihtimali bence 0
Hadi bakalım, herkese kendi SEOsunda başarılar dilerim.
Harika bazı işlemler bilindik ama birşeyler katman müthiş olmuş, peki bu işlemleri uyguladığın yükselttiğiniz web sitesi var mı?