mustaYfa35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adobe, amazon, medium gibi sitelerden link alabilirsin
Dikatte alıcağım.
sdkahmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Direk ana siteye çalışma çalışırsan ters etki eder nofollow ve dofollow dengesini iyi kur link inşası yapmak çok zor kimse sana burada taktik vermez
Taktik değil elinden geldiğince öneri istiyorum , Alt alanlara çalışmayada özen göstericeğim.
orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında ne yaptığınız dışında bunu nasıl yaptığınız da önem arz etmekte. Acaba forum, blog vs diye ayırdığınız sitelerin sizin backlink uyarlamaya çalıştığınız sitelerle alakası var mı veya sitelerden organik kitle sizin linkinize tıklamayı tercih eder mi? Bunları da aynı zamanda düşünmeniz gerekli
Ayrıca olay kesinlikle ilk etapta kendi sitenizin de kalitesinden geçmekte. İçeriklerinizi artırıp sosyal medyada da desteklemeniz gerekiyor.
Sosyal medya derken ? backlink çalışması anlamında mı Hit çekmek anlamında mı ?
Genel blog, eğitim, teknoloji, iş hayatı, kişisel gelişim vs alanlarında arayışınız mevcutsa yine de backlink açısından yardımcı olmak isterim. Ama dediğim gibi ilk önce sitenizin otoriter olmasını içerikle sağlamalısınız
backlinkcim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gov edu candır onları kovala, sıradan sitelerden yorum backlink alacağın zaman da alakalı site olması daha iyidir, forum tanıtımında da tanıtım çöplüğü olmuş yerler pek fayda sağlamaz onları paket dahilinde itelerler. Birde site ney, nasıl ve anahtar kelime ney misal zor bir sektördesin diyelim adam 300k indeksli da 20 üstü sitelerden footer alıyor, sen sabahtan akşama kadar yorum kas ilk 100 e giremezsin. Projeni daha detaylı incelememi istersen pm üzerinden yollayabilirsin.
Teşekkürler, pm iletiyoruım. Rakiplerimi takip ediceğim.