TELEGRAM KANALINIZA KRİPTO HABER BOTU Tekrardan merhaba. Telegram üzerinde kanalınıza otomatik haber gönderimi yapmak mı istiyorsunuz? Böyle bir kanal açma fikriniz var ancak tek tek haber göndermek istemiyor musunuz?
İlgili yazılımımı incelemenizi tavsiye ederim
Yazılımın özellikleri- Thread özelliği sayesinde farklı kategorileri toplu ve aynı anda tarar.
- Bekleme süresi ekleyebilirsiniz.
- Config dosyası sayesinde kişiselleştirme yapabilirsiniz.
- Kurulum ve kullanımı çok kolaydır.
- Windows sunucuya kurup çalıştırabilirsiniz.
- 2 Gün garanti süresi bulunmaktadır bu süre zarfında ücretsiz kurulum ve kullanımda yardımcı oluyorum.
- İlgili yazılıma ekleme, çıkarma, geliştirme yapmamı istemeniz durumunda makul ücretler karşılığında yardımcı oluyorum
İlgili sonuç görseli (son tarihin 13 kasım olmasının sebebi çekilen site ile alakalı ilk açılışta eski kategorilerdeki postlarıda çekiyor) Garanti kapsamı
İlgili yazılımın teslimatından sonraki 2 gün boyunca bir sorun, aksaklık olması durumunda ücretsiz yardımcı oluyorum ayrıca kurulum ve kullanımda da yardımcı oluyorum. Süre tamamlandıktan sonra makul ücretler karşılığında elimden geldiğince destek olmaya devam ediyorum sizlere. Yazılımın iadesi söz konusu değildir. Exe formatında teslim edilir.
Fiyatlandırma İlk 3 kişiye: 75 TL
Kalan: 3/3
Sonrasında yapılacak fiyatlandırma: 100 TL

Referanslar