Tasarım Kod Kütüphanesi konusunda ücretsiz paylaşım yapabilirsiniz. Herkes faydalanır. Negatif özellikleri sizinle paylaşırlar bu sayede kendinizi geliştirme fırsatı da bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama doğrudan ticari bir konuda ücretsiz yapmak yok diye biliyorum.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için 😇
Aklınızda mutlaka birkaç proje vardır. Bu projelerin bu aşamada front end tarafını kodlayabilirsiniz. Ben forumlarda, telegram gruplarında yardıma ihtiyacı olanlara yardım ederek profesyonelleştim. Birkaç ay gördüğünüz tüm yardım konularını araştırıp telegram gruplarında yardım ederseniz mutlaka iyi seviyeye gelirsiniz. YouTube üzerinden online tuturial kanalını mutlaka takip etmenizi öneririm.
Mantıklı değil ama aklımda gerçekten fikir yok, aklıma gelen fikirler hep blog tarzı oluyor nedense onlarda html css ile yetersiz.
Selamlar hocam. Alt limit var hocam. Ben facbookta sürekli soru sorarak biraz daha ilerledim. Frontend yazılımcı arayanlar vae ama ben bulamadım. Genelde büyğk şehirlerde arıyorlar biraz da bu yğzden olayın dışında kaldım. Sağlık olsun. 🙂
Hocam isterseniz iletişime geçelim birlikte devam ederiz, hatalarımızı falan bir birimize sorarız ?