Ben de buradan duyup promosyon için hesap açtım. Bir arkadaşımı da davet ettim. 1600 liralık hacim yaptım al satlar ile. 300 Tl lik btc geldi. Bir iki hafta sonra da 200 tl hediye geldi hem bana hem arkadaşa. 500 liramı çekerken bir sorun yaşadım sistemde. Ve ciddi bir bug farkettim. Detayına gerek yok. Btcturk hesabıma promosyonları çekebildiğimi görünce şaşırdım da. Bunu kendilerine
destek@rainturk.com adresinden bildirdim. Bir beklentim yoktu zaten promosyon için taş atıp yorulmadık. Fakat sanki yanlış bir şey yapmışım gibi, hesabımın kapatılması içime dokundu doğrusu... Bir yerlere sızdırsaydım, kendi lehime kullansaydım anlarım da. Neyse.. Bazı konularda bazı milletin insanlarına özeniyorum maalesef.. Bu yaşadığımı yaşı büyük birine anlatsam net 2-3 tane atasözü de bulur yani. Paylaşmak istedim.
Parasını çekemeyenlere sormadan söyleyeyim. Bir iki kez çekim isteğim beklemeye düştü evet. Hatta burada bir konu da açmıştım. Fakat bekleme iptal oluyor bir süre sonra. Ltc olarak çekim yapmaya çalışın ben öyle çekebildim.
200₺ BTC ödülünü 2 haftadır çekemiyorum. Nasıl hallederiz?