Merhabalar, kurulumunu yeni bitirdiğim paket satış sitem için önerilerinizi dinlemek isterim.
Daha önce bir kere daha denedim fakat istediğim kelimelerde ilk 50 ye bile giremedik : ) Üstelik rekabette pek fazla olmayan kelimelerdi.
Bu konuda destek verirseniz memnun olurum.
İyi çalışmalar.
Paket satış sitesinde işin on page SEO kısmı çok kısıtlı. Çünkü bu sektör sürekli içerik girmeyi emreden bir sektör değil. Sabit bir içerik olmasından dolayı sizin burada yapmanız gereken en önemli şey sıralamada görmesini istediğiniz anahtar kelimeler üzerinde çalışmalar yapmaktır.
Hangi anahtar kelimede nasıl bir çalışma yaparak ilk 50'ye giremediğinizi bilmiyorum. Web sitenizi ve anahtar kelimenizi gönderirseniz seve, seve yardımcı olurum.
Merhabalar;
Sosyal medya panelim var o kadar emek verdim yazılım+2 özel tema+ tasarım vs harcamalar yaptım sosyal medya reklamaları yaptım fakat gelen üyeler harcama yapmadı forumda bir çok arkadaş reklamdız anahtar kelimelerde ön plana çıktığını söylüyor fakat seo gibi işlemlerden pek anlamadığımdan dolayı ilk adımı atmaktan her geri çekildim deneme şansım olursa en azından sonuçlara göre sektörde ilerelememe sebep olursunuz ve ön yargımı kırarsınız.
Şimdiden olumlu veya olumsuz olsa bile teşekkürler.
İyi çalışmalar dilerim.
Merhabalar, smm sektöründe maalesef tanıtıcı reklam ve SEO dışında yeni bir müşteri edinmeniz oldukça zor. Bulunduğunuz sektörde uzun vadeli bir faaliyet gösterme niyetindeyseniz SEO'dan uzaklaşmanız sizin aleyhinize sonuçlanır. Keza günümüzde iyi bir tanıtıcı reklam sağlamanın aylık maliyeti x.xxx ila xx.xxx TL arasında değişiyor. Sırf bu rakamlar sizin SEO'ya yönelmeniz için yeterli bir kavramdır.
Benim size naçizane önerim emek verdiğiniz kadar, SEO'ya da şans vermenizdir. Mutlaka ve mutlaka bir uzman desteği ile nasıl ilerleyeceğinizi planlamadan hareket etmeyin.