Merhabalar, eylül ayının başında kendime güzel bir bisiklet almıştım, ama çok kullanma şansım olmadı. Geçen gün Misafir; hocamın youtube kanalına baktım ve cidden çok güzel videoları vardı tabi gençliğim gereği bende özendim. İlk Gün bisikletle giderken biraz zorlandım ama buna şaşırdım. Çünkü bisikleti ilk aldığım gün aynı yolu çok rahat gelmiştim ardından araştırmaya başladım meğer tekerinin havası inikmiş

. Hava vurdum ama yine zorlandım tam bu yeni ulaşım aracından vazgeçiyordum ki bisikletin tekerinin basınç değerine göre hava vuruluacağını öğrendim. Hemen bisikletin tekerinden değerleri öğrendim ve en yakın benzinliğe gidip uygun havayı vurdum. Ve tekrardan yola koyuldum bu sefer cidden çok rahattı.
Dün ise yine basketbol maçımız vardı arkadaşlarla, servis ücreti günlük 10tl ulaşım 30 dk sürüyor. Bu sefer boşver dedim ismet bin bisikletine git. Gidiş çok rahat oldu, dönüş ondanda rahattı. Ve dönüş 14dk sürdü (gelişde km saatini çalıştırmadım.)
Bu konuyu açmamın tek sebebi hem teşşekür hemde öneri vermektir
Bisiklet ile ulaşım sağlayarak hem maddi olarak (80-100TL) bi kâr hemde daha sağlık konusunda daha iyi olacağını düşünüyorum.
Yukarıdaki fotoğrafda 41.8 km/h yokuş aşağı inişti yoksa hızlı gitmedim
Aman dikkat !!!! dün karanlığa kaldım ve aydınlatmam felan yoktu. Arabalara el kol hareketi yaparak kendimi belli etmeye çalışmaktan canım çıktı :/ Lütfen aydınlatmayı ihmal etmeyin ben pişman oldum :
Bana bu konuda motive eden Misafir; hocama çok teşşekür ederim ondan daha öğrenecek çok şeyimiz var .)