Herkese hayırlı sabahlar,

Gece canım sıkılıyordu, NFT popülerliğine bir de ben katılayım dedim. Gittim ahan da şu görmüş olduğunuz mis gibi (uzun olsa da yabancı dilde anlamlı ve oturaklı) domaini kaydediverdim. En azından ben böyle inanıyorum ya da kendimi teselli ediyorum bilemeyeceğim

Aramızda çoook çok tecrübeli ve artık bu işin kitabını yazmış bloggerlar var biliyorum. Özellikle ingilizce blog olacağı için, yani artık domain satmak istemiyorum ve bu gerçekten içime sindi, projelendirmek istiyorum. Siz değerli hocalarıma, abilerime, ablalarıma, kardeşlerime danışmak istedim.

Her fikre açığım. Temasından tutun eklentisine, kategorisine kadar her şeye açığım. İlerde bir gün denk gelirseniz "aaa şurasını ben söylemiştim bak ne güzel olmuş" gibi cümleler kurabilirsiniz belki.

Ortak yapalım gel bu işi çeviririz diyen varsa da görüşebiliriz. Bu domainin üstüne düşmek istiyorum global pazarda sağlam bir koltuğu olabilir. Hangi yol haritalarını izlemeliyim? Şimdiden okuyup, vaktini ayıran herkese teşekkür ediyorum.

Dipnot: İngilizce çevirmenlik öğrencisiyim, çok ileri düzeyde olmasa da bana hem bu açıdan hem de maddi açıdan yararı dokunabilir diye düşünüyorum.