Çok haklısınız, bizzat ****** upworktan ingilizce, rusça ,almanca makale hizmeti veriyorum. Tbm için özel olarak makale hazırlıyorum ve her tıktan 3 pound alındığını bizzat gördüm, bazı konularda tbm 40 pound hem de tek tıkta.
Anlam veremediğim nokta ise forumda herkes TR siteleri için çabalamakta bana biraz garip geliyor
elinize sağlık hocam, almanca site çalışmam başlayınca kapınızı çalarım o halde =)
Üniversite okul gruplarının yöneticisiyim konunuzu okuduktan sonra tüm gruplarda whatsappta mesaj attım makale yazacak kadar profesyonel ingilizce bilen varmı diye 😂😂

başarılar dilerim
Kurban olduğum güzel açıklamışsın her geçen niche keyword buldum diye sevinip site açıyor sonra neden böyle şöyle abi bir kere sen trafiği nereden yakalayacaksın onu çözememişsin gelmişsin niche keyword diyorsun 😂 komik biraz yolun açık olsun UK pazarı da çok canlı bekleriz
hocam bir sitem uk üzerine, oradan da güzel ekmek yeniyor haklısınız =) ancak belki de benim tarzımdan dolayı, abd tabanlı projede daha çabuk başarı elde ediyorum uk biraz şans olmuştu benim açımdan.
çok saolun hocam
Sosyal medya trafiği siteye zarar mı veriyor hocam? Elinize sağlık
tam olarak öyle değil hocam; ancak yayın hayatına ciddi bir sosyal medya trafiği ile başlarsa, daha google da hiç bir organik performansı yokken; bu durumda bazı olumsuz etkileri olabiliyor.
fakat tam tersi, türkçe sitelerimde pozisyon zorladıgım kelimelerdeki sayfalarıma, sosyal medya trafiği ile destek çıkarak yükselttiğim de oluyor; bu biraz denge meselesi sanırım