hocam sitenin içerik planlaması en kritik konu, siteyi açmak, makaleleri yazdırmak en kolay kısmı.
kimse sizin için oturup 1 hafta analiz yapmaz, yapar da siz de o parayı vermezsiniz =). 200-300 liraya alacağınız çalışmalar maksimum 1 günlük iştir ki, uzman bile olsa bence yeterli bir süre değil başlık, alt başlık, anahtar kelime belirlemek için. Ben bu site üzerinden örnek vereyim yine, sadece 1 haftamı, yazılacak içeriklerin planlamasına ayırdım. 8-10 sekmeli excel dosyasında çalıştım. En az 20-30 sitenin trafik çeken sayfalarını süzgeçten geçirmişimdir, en az 50 başlığı google da sorgulayıp alt sorgularına bakmışımdır vs. ben birisine bu çalışmayı hizmet olarak sunacak olsam, sallıyorum 2k 3k para isterim, kimse de vermez =) Yani bir kaç siteden long tail keyword bulmakla olmuyor hocam
Kurban olduğum güzel açıklamışsın her geçen niche keyword buldum diye sevinip site açıyor sonra neden böyle şöyle abi bir kere sen trafiği nereden yakalayacaksın onu çözememişsin gelmişsin niche keyword diyorsun 😂 komik biraz yolun açık olsun UK pazarı da çok canlı bekleriz