CGLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler. Başarılarınızın devamını dilerim.
teşekkürler hocam

Gracious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben bu forumda hep yakındım Türkçe siteleri bırakın diye. Ama insanlar makale masrafından kurtulmak için Türkçe'yi seçmeye devam etti. Oysaki biraz daha kendine maliyet çıkarıp, cebinden çıkan paranın belki de 5-10 mislini kazanacaklardı.

Sağlık olsun ne diyelim. Umarım bu görsel insanlara bir şeyleri sorgulattırır. Başarılarınız daim olsun..
Çok saolun hocam, aşağıda maliyet konusunda da yorumlarımı ekledim.

Paramedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkçe sitelere verilen emeğe yazık her geçen gün TL eriyor. Helal olsun hocam.
teşekkürler hocam, kesinlikle öyle. Yatırım bedelinin artması dışında emek olarak hiç bir farkı yok, kazancı ise onlarca kat, yüzlerce kat fazla.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İngilizcem olsa keşke. Dakika beklemem.
İngilizce bilmenize gerek yok hocam, ahrefs vs. araçlardan çıkaracağınız verileri google translate yardımı ile analiz ederseniz de birşeyler yapabilirsiniz. önemli olan abd, kanada gibi ülkelerdeki okurlara hitap edecek kalitede ingilizce içerik üretebilecek editör bulmak + yukarıda dediğim gibi maliyetini göze almak. Benim bu sitem hostgatorde barınıyor. Tüm türkçe sitelerime verdiğim yıllık paradan daha çok veriyorum sadece bu siteye. Kaldı ki makale ücretleri de öyle. 100 kelime fiyatı kaliteli bir içerik için T ürkçe'ye göre en az 4-5 katı en az o da.

Backlink konusu da öyle, 50 liraya alacağınız bir tanıtım backlink, site ingilizce oldugu zaman 250-300 liralara çıkıyor