Bildiğim konu üzerinden konuşayım.
google cloud açması kolay değil şimdi iyice zorlaştı bildiğim kendi adına açmak isteyen bile yeri geliyor açamıyor mecburen alıyor araştırırsanız göre bilirsiniz . Durum böyle olunca uğraşıp yöntem geliştirince kişi satıyor talebi fazla olunca mecburen ticarete döküyor çünkü ben satmayıp yöntemi anlatsam o yöntem ile x kişisi açıp yurt dışında ki alıcılara satacak bu bir gerçek öyle olunca neden yöntemi paylaşayım ben de satarım diyor kişi.
azure açamıyorum illet şey açılmıyor üzerine düşmedim yöntem geliştiremedim lakin herkes açamıyor kendi adına bile.
digitalocean
aça biliyor isen buyur hocam aç açılacak mı. Digitalocean kredikartı bini veya bankaya ait tüm kart ları banlaya biliyor ban olmasa bile direk açması zor. Method geliştirmen gerekiyor kendi kullanımım için method geliştirdim günlerimi aldı ve eminim herkesin geliştireceği bir yöntem değil bu yurt dışında 10 drop port 25 açık hesap alıyorlar benim yöntem de bu şekilde açılıyordu da şimdi günlerce uğraştığım yöntemi alıp yurtdışın da hesap satsınlar diye nasıl anlata bilirim ben paylaşayım başkası kazansın sence kim yapar.
kısacası evet hesap açmak ücretsiz lakin herkes o hesapları açamıyor bana binlerce digitalocean hesap lazım hayrına açarmısın açmazsın yöntemi anlatırmısın anlatmazsın. Sen düz şekilde direk mail şifre gir hesap açılıyor diye düşünüyorsun sanırım. Dediğin gibi direk mail şifre gir hesap açılsın olsa zaten kimse almaz öyle kendisi açardı öyle olmadığı için de kimse hayrına açıp vermeyeceği için de para ile alıyor karşılığı o işin. Aslında açmanın değil geliştirilen methodun karşılığı oluyor.