les adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar @Proxcis; Oradaki konuna yazmadım zira konuyu fazla uzatıp olayı karşılıklı münakaşa ortamına sokmam istemedim. Zira seni rencide etmek istemiyorum.
Ne kadar deneyimlisin bir fikrim yok ama 28 günlük bir sitede 0.80 tbm değersiz bir içeriği işaret eder. Abd'den tıklama başına 130 tl alıyorsan bu zaten senin tbm ortalamana yansır.

Oysa ki sana ortalama bir ingilizce site istatiği atacağım oradan durumu anlayacağını umuyorum.. Farklı ülkelerden ziyaretçi olayı da senin ingilizce sitenin sektörü ile alakalı ki bu da yine ingilizce içerikli sitenin sektör/içerik ilişkisine bağlı. Benim ingilizce içerikli sitemelerime Filipinlerden afrikadan ziyaretçi bile gelmiyor bırak tıklama almayı.

Münakaşa ya da rencide edecek bir durum söz konusu değil ki burada bilgi alışverişi yapıyoruz.
Şahsen fikir değişimine açık birisiyim.
Sitem şu anda tam 1 yıl 1. gününde. Henüz büyük "rekabetin" olduğu anahtar kelimelere pek yayılmadım.
Kategorim genel makale tarzında gidiyor. İnsanlar ve sorunlarını nasıl çözeceğini ele alıyorum.
Sadece şunu anlamlandıramıyorum.
İçerik değersiz ise nasıl pek çok anahtar kelimede 1. sıradayım?
Ya da bu sitenin geriye kalan içeriklerinin değersiz olmasından mı kaynaklanıyor?
Bana bunu açıklayabilir misiniz?