AirPlus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
11 senedir kullanıyorum bu şekilde bir hizmetleri yok. sizi kandırmaya çalışmışlar bence. dikkat edin.
evet hocam bu konudan sonra şikayet var'a baktığımda gerçekliği olmadığını anladım.

Rio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam *********** onlar geçen babamı aramışlar babam onaylamış adamlar kapının önüne geldi kurulum için geri gönderdim, şikayetvarda bakarsan şikayetleride görürsün Türknet ile alakaları yok büyük ihtimal Türknet dataları sattı ben Türknetide kapattırdım.
Bilgilerimiz çok güvenli yerlerde durur hocam inanın kimse ulaşamaz (!)

AYJANS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır öyle bir paket yoktur. Kurulumdan sonra aylık farklı bir fatura gelmeye başlıyor.

Daha önce beni de Türk Telekom İnternet kullanırken aramışlardı. Seviyeli (!) bir tartışma ile görüşmeyi sonlandırdık. Aynı şekil arkadaşları bu şekilde düşürmüşler şuan ödüyorlar her ay
yok hocam zaten Digitürk vs hiç ihtiyacım olan bir şey değildi bu tür dolandırıcıları da anlarım ama bir sorayım dedim. bu vesileylede yeni arayacak mağdur olacak insanlara bir bilgilendirme konusu gibi oldu.

ytkeskin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 senedir bende Türknetliyim öyle bir hizmetleri yok hocam. dikkat edin
daha dikkatliyim hocam hele işin içinde Digitürk varsa.

Shentinal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
************** hocam, bunun bildirimini türknet de yapıyor itibar etmeyin diye. Benim anlamadığım şu, eğer türknet verileri satmıyorsa bu şahıslar verilere nereden erişiyor? Ya tt tarafında ya da turknet tarafında büyük bir güvenlik zaafiyeti var gibi
satma demeyelim de yer değiştirme falan olabilr xaa

HalilE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sizi arayan kişiler **************.
https://www.r10.net/sorum-var/2893226-turknet-acil.html
evet hocam sizi de aramışlar, umarım insanlar buradan yararlanır ve mağdur olmaz.

nsrtyksl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olsa sitelerinde yazmaz mıydı?
Ben Türk.net kullanıyorum bu şekilde bir kampanya yada paketini görmedim sosyal medyada da bangır bangır yazıyorlar böyle birşey yoktur diye ama yinede sen bilirsin, üçkağıda gelmek istersen
evet hocam yazardı zaten şüphelendim kolay kolay üçkağıda gelmeyiz evelallah dermişim