griffinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlayamadığım hakareti yüzünüze gerçekleri söyleyenlere reva görüyorsunuz birde üstüne gerçekleri söyledi diye sonra toksik diye itham etmekten geri kalmıyorsunuz konu açıp .
Uzaya çıkıldığına inanıyor musunuz diye konu açıp ısrarla uzaya insanlar çıkmadı insan yok diye savunup duruyorsunuz , Teleskopla gözünle gördüğün telsizle iletişim kurabildiğin şeyin daha nesine karşı çıkıyorsun .

You must stop talking about something especially without know anything , You can't blame anyone when they show you what is right .
Who is toxic ? You're corrupting to forum quality with your all topics , Stop this bullshit . İf you know something about your subject then speak with us without making any bullshit .

They're writing to you scientific truths but you're writing them blaming words to their personality .
Ne yapışık çıktınız siz ? Benim aklımda değildi bu konuyu açarken sizin mesajlarınız. Umrumda değilsiniz, hâlâ inanmıyorum ve bu benim fikrim, geçerli sebeplerim var kendime göre. Konumdan uzakta h durun lütfen.