Avni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyat: 7000 TL
Site adresi: Pm
Sitenin aylık getirisi: Ortalama 300 + TL
Sitenin açılış tarihi: Mayıs 2020
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kadınlara yönelik
Günlük hit sayısı: 1k+
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex ): Google
Domainin yaşı: 1.5 yıl
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı:
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:

Yurtdışına yerleşmem ve internet sektöründen tamamıyla çekilmem sebebiyle elimdeki siteleri satışa çıkarıyorum.

Sitede toplamda 25 adet yazı vardır. Bunların haricinde geçen sene yazdırdığım ama özel işlerimden dolayı yayınlayamadığım 12 adet daha hazır makale var. Bu makaleler dışında sitenin konsepti gereği herhangi bir içerik eklenme şansı yok. Pasif bir şekilde gelir sağlayabilirsiniz. Sitenin içeriği tamamen yasaldır. Herhangi bir backlink çalışması yapılmamıştır.

Sıralamalarda büyük haber sitelerinden önde yer almaktadır.

Sitenin hiti 1 yıldır stabil şekilde aynı doğrultuda seyretmektedir. İçerik ekledikten sonra kısa süre içerisinde bu hite yükselmiştir. Hazır içeriklerin de yayınlanmasıyla birlikte hit ve kazancının artmasını bekliyorum.
%21 Returning Visitor var. Bu verinin ne kadar değerli olduğunu ve sitenin kalitesinde önemli bir gösterge olduğunu bilenler bilir.

Adsense reklamlarını ağustos ayında ekledim. Ortalama günlük 10 tl civarı getiriyor. İçerisinde yaklaşık 580 TL olan pinli adsense hesabıyla birlikte satış gerçekleşecektir.

10 yıldan fazla süredir r10'da vakit geçiriyorum, ciddi alıcıları az çok tahmin edebilirim. Lütfen bu doğrultuda pm isteyelim. Teşekkürler.
Söz konusu satışı yapılan site ile ilgili olarak detaylı pm almak istiyorum.
İyi çalışmalar.