Yukarıda Ecevit'in fotoğrafını paylaşan şahsı engellemişim, biri benim adıma sorabilir mi Ecevit de "ne istedilerse" vermiş mi? Bunu utanmadan meydanlarda milyonlarca kişinin yüzüne söylemiş mi?
Eğer biri çekilen fotoğraflar ile yargılanacak olsa sayın saçsız bakanın milyonlarca yıl yargılanması gerekmez mi? Aynı şekilde malum partide feto denen adamla fotoğrafı olmayan var mı? Millet sümüklü mendilini yemek için yarışırken şimdi nasıl oldu biz onu hiç tanımıyoruz havalarında konuşuyorlar inanılır gibi değil.
Bence birinin fotoğrafı 1 etkiliyse teröristlere zamanında her istediğini verdik demek 1 trilyon etkili. Ancak birinin bunu kabullenmemesinin iki sebebi olur, onları tahmin etmeyi de size bırakıyorum.