Fsolitary adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Farkli bir bakış açısı , hakli olduğunuzu düşünüyorum fakat atladiginiz bir nokta var bu konuların kaldırılması, yoksa bende sizinle ayni düşünüyorum.
hocam kaldırılan konuyu bilmiyorum, o nedenle yorum yapamam. ama gördüğüm örneklere dayanarak orada da forum yönetimine haksızlık yapılmış.

chrome backlink satışı yapıyorum. ücretsiz kendin yap teknigi defalarca paylaşıldı

wikipedia backlink satışı yapıyorum. ücretsiz kendin yap teknigi defalarca paylaşıldı


news kaydi yapıyorum. ücretsiz kendin yap teknigi defalarca paylaşıldı

forumda edu backlink satisi yapılıyor, ücretsiz yüzlerce kaynak paylasiliyor surekli.

bunlar kendi alanimda aklima gelenler. cok daha artirilabilir.

ne ben ağlıyorum bu konuda, ne de yonetim bu konuların ticareti var diye siliyor. o nedenle silinen konuların minvaline bakmak lazim.

bu forumda haksiz uygulama nedeniyle moderetorlugu düşenler oldu, bir haksiz uygulama görürseniz ve moderatorden donus alamazsanız daha ust yönetime bildirirsiniz.

bir de ticaret etigi var, olaya bu acidan da bakin. bir urun satis dükkanınız var, caddenin karşısına dernek açtılar o urumu bedava satıyorlar, buna ne diyeceksiniz?


Bu forumda hangi ticaret baslasilsa hemen ücretsiz nasil yapılır egitimleri videoları rehberleri cikiyor. tıpkı ulkemizde bir sihirbaz meshur olsa hemen yontemlerinin desifre edilip sunulması gibi. david cofferfield mi neydi adam geldi pisman oldu, ne kadar yerli meslektasi varsa kiskancligindan tum teknikleriji ifşa etti. forumda da birilerinde ayni kıskançlık var ve cok rahatsiz edici.

birakalim artık su tur konulari, birilerinin kazandigi para birilerini bu kadar rahatsiz etmesin.

ayrica burayi farklilastiran ve r10 yapan burada donen ticarettir. o nedenle buradan klasik forum imaji beklemek de sacma olur. standart ticaretsiz forum arayan icin zaten pek cok forum var. birileri burayi hobi olarak kullanıyor diye, herkes icin oyle olmak zorunda degil. oyle olsa burasi koca r10 olmazdi.

ben seo danismanligi yapıyorum, ancak sayısız ucretsiz bilgi paylastigim soru cevapladigim konu da vardir. ve seffaf olmak gerekirse bunu bir tasla iki kus vurarak yapıyorum. hem yardim ediyorum hem de bu yardim forumdaki geri donuslerimi artiriyor. yani ticaret bilgi paylasimini golgelemez, paylasilan bilgi kalitesini dusurmez tam aksine rekabet daha cok bilgi paylasimi getirir. forumdaki en paylaşımcı uyelere bakin, hepsi de o isin ticaretini yapanlardir.

tespit yapmadan once forumda zaman geçirmelerini tavsiye ederim bu sekilde dusunenlere, dedigimi kendileri de analiz edecektir.

forum öldü forum bitti hurafedir. 9 yil once cok daha azdi bilgi paylasimi da ucretsiz yardim da. ben zaman geçtikçe bu forumda sorularima cok daha hizli donus aliyorum. ticaret arttikca rekabet artar bu da dediğim gibi ucretsiz kaynaklari da artirir. cunku ucretsiz paylasimlar da ciddi bir pazarlama unsurudur. burada paylasimin miktarı değil niyeti tartisilabilir. o zaman da yukarı da dedigim gibi ticaretsiz forumlar da var oralarda hasret giderilebilir.

tum bu cerceve de, bu tur konulari son derece hatali, gerçekten uzak buluyorum


iyi forumlar