merhaba bu forumda yeniyim kayıtlı olduğum ismim telefon numaram vergi numaram hepsi gerçek tüzel kişi olarak kayıtlı hatta profil resmimi ilk kayıtta bile kendi fotoğafımı koydum ama bir kaç kişi fotoğrafımı kadırmamı söylediği için bende kaldırdım ve forumda şunun kanısını varmaya başladım burda kendini gizleyip iş yapmak isteyen çok kişi var ve ben bunlardan bir kaçı ile çalışma fırsatı buldum kazandığım tecrübeler söyle genelde parayı alana kadar her şeyi yapıcağını söylerler sonra parayı aldıktan sonra artık ip onların elinde yapıcakları vaatleri unutup ters davranmaya başlıyorlar ve hiç bir iletişim numarası ve adresi doğru düzgün yazılı hiçbir kaynakları yok sorduğunuzda ben sadece mesajla destek veriyorum telefonlar genelde 850 numara bu nedir arkadaş konuştuğum herkes genelde böyle kurumsal gibi takılanlarda bile var yok kıbrısda gözüküyor şirket bu nedir arkadaş ben anlamadım valla herkes ne koparırsam derdinde bu benim karşılaştıklarım benim tecrübeleri bu şekilde olmayan firmalarda vardır onları imtina ediyorum ama gerçeken çok dikkatli olun paranızı kaptırmayın