IIS ile bağlantım olsa size orada mükemmel bir yetki verirdim. Bu kadar savunmanız çok ilginç. İçerisinde insan olmama ihtimali yok mudur ? IIS orada anladım ve bunu biliyorum zaten, ben insanlardan bahsediyorum.
Okuma yazman ? IIS ile telsiz bağlantısı kurulabilmektedir , bir kaç kere Amatör telsizcilere de Mürettebat cevap vermiştir . Orada insanlar var neyse uzatmayalım daha fazla .
İnsanlar ömürleri ve ondan öncekilerinin ömürleri hiç biri ama hiç biri yaratıcısını görmedi ama inanıyorlar , işin gülünç kısmı tüm çıplaklığıyla gözüyle tüm mevcudiyetiyle gördükleri şeyleri de inkar etmeye başladılar .
Bu onları yaratıcısına yakınlaştırmadığı gibi gerçeklikten de tamamen uzaklaştırdı . Böyle bir şeyin post apokaliptik bir senaryoda dünyada yaşam harap olmuşken bir kaç bin insan kalmış onlarda uzun bir süre sonra gökyüzünde başı boş dönen uydular yer yüzeyine çakılmaya başlayınca tanrı alameti sayıyorken birisinin çıkıp onlarla eskiden insanlar onlarla iletişim kuruyor mesajlar onlarla iletiliyor demesi gibi .
Böyle bir şeyin dünyada yedi milyar insan ve dünya yüzeyi %100 kapasiteyi zorlarken şu çağda yaşanması çok üzücü