Tekrar ediyorum inanmakla inanmamakla iman etmekle alakası yok , Teleskobunla gökyüzüne baktığında IIS gözüküyor , IIS ile telsiz iletişimi yapılabiliyor , IIS uzaydadır .
IIS tanrı tarafından dünyanın yörüngesine bırakılmamıştır , IIS insanlar tarafından icat edilmiştir , IIS için Boykonur ve daha bir çok Uzay üssü modül parçalar sıklık ile gönderilmekte ve mekiğe monte edilmektedir .
Yani dünyadan IIS'e hem insan hem materyal taşınmaktadır , Rusya IIS denilen Uzay istasyonunun en büyük tedarikçilerinden ve destekçilerinden biridir .
Kısacası IIS insan yapımı bir mekiktir araçtır uzay aracıdır istasyondur , Başlarda İki istasyonun Sovyet ve Amerikan birleşimiyken sonraları KANADA ve daha bir çok ülkede istasyonun ortakları olmuştur o yüzden Uluslararası Uzay istasyonu denir , İstasyonun robot kollarını ve bazı modüler kısımlarını KANADA yapmıştır örneğin . Yetti mi ?
IIS ile bağlantım olsa size orada mükemmel bir yetki verirdim. Bu kadar savunmanız çok ilginç. İçerisinde insan olmama ihtimali yok mudur ? IIS orada anladım ve bunu biliyorum zaten, ben insanlardan bahsediyorum.