Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Üslubumun itici olmasının sebebi burada sırf iendi fikirlerimi paylaştım diye bana hakaret etmeye çalışan insanlar.
2. Burada cidden itici olan kişi sizsiniz, konunun ilk sayfasındaki bir mesajımda da belirttiğim gibi: burada odak noktası ben yada benim fikirlerim değil kullanıcıların fikirleri olmalıydı.
3. İman etmekle ne ilgisi, başka hangi kelimeyle açıklamamı bekliyordunuz ?
Tekrar ediyorum inanmakla inanmamakla iman etmekle alakası yok , Teleskobunla gökyüzüne baktığında IIS gözüküyor , IIS ile telsiz iletişimi yapılabiliyor , IIS uzaydadır .
IIS tanrı tarafından dünyanın yörüngesine bırakılmamıştır , IIS insanlar tarafından icat edilmiştir , IIS için Boykonur ve daha bir çok Uzay üssü modül parçalar sıklık ile gönderilmekte ve mekiğe monte edilmektedir .
Yani dünyadan IIS'e hem insan hem materyal taşınmaktadır , Rusya IIS denilen Uzay istasyonunun en büyük tedarikçilerinden ve destekçilerinden biridir .
Kısacası IIS insan yapımı bir mekiktir araçtır uzay aracıdır istasyondur , Başlarda İki istasyonun Sovyet ve Amerikan birleşimiyken sonraları KANADA ve daha bir çok ülkede istasyonun ortakları olmuştur o yüzden Uluslararası Uzay istasyonu denir , İstasyonun robot kollarını ve bazı modüler kısımlarını KANADA yapmıştır örneğin . Yetti mi ?