Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim herkesin görüşüne saygım vardır. Elbette hükümeti destekliyor olabilirsiniz. Ancak her şeyi muhalefete yüklersek, gerçeklerden uzaklaşırız. Bakın bugün dolar 10 TL ise, bundan hepimiz zarar görüyoruz. Gezi parkı olayları 2013 yılında cereyan ett. O zaman dolar 2 TL. 15 Temmuz, 2016 yılında gerçekleşti. O zaman dolar 3 TL oldu. Ancak şu an dolar 10 TL. Türk lirasının bu kadar değer kaybetmesi, sadece muhalefet yüzünden mi? Sizce bugün ekonomi iyi mi?

Ben size basit bir örnek vereyim. 2005 yılında net asgari ücret 350tl iken, bir asgari ücretli o dönem gramı 18tl olan altından 19,44 gram alabiliyordu. Şu an altın 600tl oldu, 4.7 gram altın alınabiliyor. Asgari ücretin minimum 5500-6000tl bandında olması gerekiyor. O dönemki alım gücüyle şu anki alım gücü arasında dağlar kadar fark var. Tl'nin değeri her geçen gün eriyor. Buna şahit olmak gerçekten çok kötü. Bana göre burada hükümetin yanlışı çok daha yüksek olan enflasyonu daha da düşük göstermek. Amerika'da 5 yıl önce muz ne kadarsa, şu an yine o kadar bir fark yok örneğin. Halkın alım gücünün her geçen gün düşmesi beni ciddi manada üzüyor. Yatırımlar bana göre çok daha doğru yerlere yapılabilirdi, bilmiyorum ben öyle düşünüyorum. Ha şöyle de bir durum var, bu hükümet yerine başka bir hükümet olsaydı şu an belki de dolar 20tl 'ydi.