Oyun_Bozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın siyasi konulara bir süredir yazmamaya özen gösteriyorum her zamanda söylüyorum sokakta iş hayatında veya komşulukta bunlar kimsenin umrunda değilken sosyal medya vs gibi mecralarda insanlar kırıcı olabiliyor özellikle burada ticari mecrada sadece zarar verir konuya yazma sebebim sadece namazla ve islamla alaycı bir şekilde konuşulmasıydı sonrasında verilen cevaplara göre uzadı gitti. Şu fanatiklik konusuna gelince bugün bütün olumsuzluklara herşeye rağmen CHP yi sadece Atatürk'ün partisi olduğu için oy veren insanların bunu söylemesi hiçte samimi gelmiyor.
Bana muhalefet partisine oy vermem için birkaç sebep söyleyecek olan varsa buyursun yakın zamanda yaptıkları veya yapacakları veya liderinin vizyonunu.
Hocam, yukarda yazdığınızdan sonuç çıkarırsak, sizin için iki seçenek mevcut ; mutlak itaat veya muhalefet partisine oy vermek gibi, ama kimse size takımınızı bırakıp başka bir takımı tutun demiyor ki, demek istediğim sizin savunduğunuzu savunan arkadaşlarımızın, dolar 10 tl oldu başlığı altında tartışırken, şunu diyebilmeli örneğin; tarımdan çok betona daha çok önem verildi yada ne biliyim çiftçiye verilen destekler yetersiz di gibi neden 10 TL oldu 'nun amacına uygun şeyler yazabilirsiniz. Yani bunları dediğinizde takımınıza ihanet etmiş olmazsınız emin olun. Yani hatalarını söylemek-eleştirmek , onu sevmediğiniz kötülediğiniz anlamına gelmiyor.