ahmetgntp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vite
Sizce neden vite hocam? Kaç adet aldınız, size ne kazandırdı ve nereden alınabilir en güvenli?

LETRX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bitcoine 10 tl yatırın gelecekdeki çocuklarınız ev alsın bari 😂
O kadar hocam yani

vivalaserdar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biraz erken karar olmuş sizin için şahsen doge ve shibanın x100 yapabilmeleri imkansız x10 bile zor, bu arada shibi binance girmeden daha düşükken 1k dolara almıştım keşke x100 yapsa ama imkansız bence artık çıkış yakalamış değil de potansiyeli olanlara yatırım yapmanız daha mantıklı bence 1- shib doge tarzında olan baby doge, safemoon olabilir arkadaki topluluk kalabalık topluluğu sağlam olanları tercih edebilirsiniz, 2-sağlam coinlerden henüz daha patlamayı yapmamış xlm, siacoin, gatechain düşünebilirsiniz. YTD
Baby Doge, Safemoon, XLM, Siacoin ve Gatechain coinlerini alabileceğim borsa nedir hocam? Binance'de üyelik açarak alabilir miyim?
(Safemoon'u sürekli duydum, temiz enerji ile üretiliyormuş ve gelecek olan bir coinmiş.)

iguanamehmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gate.io borsası coin çeşitliliği açısından baya zengin bence oraya bakabilirsiniz
Peki güvenli mi hocam? Seneye baktığımda ulaşılamıyor denme olasılığı nedir sizce?

onurbesen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önümüzdeki yılın konuşulanları metaverse ve game odaklı coinler olacak araştırmanızı ona göre yapmanızı öneririm. Ayrıca avalanche-solana ağlarında işlem yapan coinlerinde geleceğini parlak buluyorum. Şunu alın diyemem fakat Twitter'da TT olmuş, 1 katrilyon adet arzı olan coinlere kesinlikle paranızı yatırmayın diyebilirim.
Metaverse nedir hocam, bu coinlere örnek verebilir misiniz ve nereden almam uygun olur sizce?

tuqba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
polkadot , avax,mina,reef,algo
Dot benim kanayan yaramdır. 38 lira iken 5 tane vardı, bozdurup pizza yedim. Şu an 460 lira

yasinssmn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trust Wallet cüzdan aç hocam pancake den coinlerin alımını sağla projesi sağlam olan çok coin var coinmarketcap'dan araştırmanı tavsiye ederim.
Hocam forumda bir hocamızın sanırım 126.000 doları çalındı pancakeden miydi neydi sebebi, ne oluyor tam olarak bu pancakeswap? Ve trust wallet nedir hocam? Binance gibi bir borsa mıdır?

Pikselizasyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doge ve Shiba için o kadar yapması imkansız gibi geliyor fakat bu zamana kadar yaptıkları da imkansızdı. Fakat ben yine onlara yatırım yapmazdım.

Böyle bir düşüncem olsa benim yapacağım yatırım: Başta Blok olmak üzere SXP, Hot, Trx, Btt, SC, Xec, Algo, Matic, Kava, Reef.

Son olarak hocam bu nacizhane tavsiyemdir. Sakın ola büyük paralar değil fakat bir 50 lira atmanızı önereceğim koin: Catgirl
Matic ve Reef'i duydum ve mantıklı geldi öneriniz hocam. Sizin için de catgirl'e 50 lira atacağım, nerden alacağım onu da belirtirseniz sevinirim. Binance'de var mıdır hocam.

ekremogul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence 10.000 TL'li 10 coin'e yatırmayın. Onun yarısını TWT Token'a yatırın (En az 1 sene ellemem derseniz) TWT Token şu anda 1.27 seviyelerinde. Öyle 100x yapar mı derseniz yapmaz. Peki neden TWT token derseniz arkasında dünyanın Kripto Borsa devi Binance var. TrustWallet Cüzdanı çıkarttı ve ona ait token'ı sürdü piyasaya 0.10 $ seviyelerinden girdi piyasaya şuan zaten 10x yapmış durumda. TrustWallet sayesinde BSC ağındaki merkeziyetsiz borsalara çok düşük fee ler ile işlem seçeneği sundu. Şu anda özellikle PancakeSwap popülerliği elinde tutuyor ve şuanda işlemler BNB ağırlıklı yapılıyor. İlerleyen zamanlarda bu işlemler TWT token ile yapılır mı derseniz neden olmasın
Hocam burada bahsi geçen TrustWallet cüzdanı nedir, tam olarak ne işe yarar ve nasıl açılır? Ve pancekswap da çok duyduğum bir terim oldu bu konuda, o nedir acaba?
En azından 1000 lira kadar bir TWT token alabilirim binance'den alınabiliyorsa.

Gunesibrahim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam metaverse coinlerine bakın
Tam olarak ne oluyor hocam bu metaverse coinler?

GUNEY1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam shiba için 50 kuruş 1 tl hedef koyanlar var böyle bir durum olsa inanılmaz bir kar elde edilir sizin bu konuda düşünceniz nedir ? Doge zamanında 1 dolara dahi yaklaştı shiba da 250 dolarlık bir yatırım da 1 TL olması demek milyoner olmak demek. sizce bu hayal mi imkansız mı ?
Ben shiba için 1000 liralık bir yatırım fikrim var açıkcası. Zor belki ama eğer 1 lira olursa 2 milyon lira ediyor demek

bulutaylak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bu forumda ne konular gördüm shiba hakkında. Yukarıda birisi de yazmış 1k dolar atmışmış, binanceye girmeden önceymişmiş ya geçin bu ayakları. Sen binance borsasına girdiği vakit 1k dolar ataydın şu an dubleks evini alırdın kazandığın parayla. Biz 3 rakamlı halinde tanıştık shiba ile, 20 dolar attık kalsın dedik. Geçenlerde 1 sıfırı daha atmaya dayanmışken, bizim 20 dolar 530$ olmuştu hesapta. Ahh diyorum keşke elimdeki tüm parayı koyaydım da (80k tl) güzel bir villa alırdım kendime, gittim o parayla araba aldım. Forumda ne kadar Doge'cu varsa shibaya sallıyor, ben bu 20 dolar yatırım ile 2,3 yıla dubleks villa parası çıkartacağım, bu yazdığım konuya gelip selam veririm size de.
Bence shiba umut vadediyor hocam.

Dark_Mark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gate borsası;
Kucoin borsası;
Binance borsası;

Bu 3'ünü kullanıyorum.

Portföyümde;

Bloktopia
Flux - yeni aldım, önü açık. 100-500$ beklentim var.
Hot Holo
StarAtlas
StarL

Sepet yapabilirsin.

Flux araştır biraz.
Bloktopia gayet yükselişte görünüyordu hocam. Gate ve kucoin borsaları binance kadar sağlam mıdır peki? KYC onayı istiyorlar mı alım için?
Flux'a bakacağım ayrıca teşekkürler hocam.

vivalaserdar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şahsi fikrim yakım olmazsa bence imkansız, x10 kar yapmama rağmen bozmadım benimde beklentim yukarılarda yinede bir x2-3 civarı yaoar diye düşünüyorum, shibayı ayıran şey dehşet bir topluluk var arkasında her an sürprizler yapabilir
Umutluyum ondan hocam

beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu tip bir yatırım değil de batırım modelinde parayı unutmama şansınız zaten yok. zira artık öyle bir para yok =)
o coinler hiç bir zaman 1000x 100x yapmayacak. aksine düşecek. inecek çıkacak geri düşecek daha da düşecek.
tüm parayı altın alıp unutursanız dolar alıp unutursanız 10 yıl sonra çok daha farklı bir konu konuşabilirsiniz.
coinlerde bu şekilde yatırım ile 10 yıl sonra birşey konuşamazsınız =)
yatırım böyle birşey değildir.
Çok kesin konuşuyorsunuz hocam. Tüm coinler mi düşecek, yoksa bu altcoinler mi?

Fringe21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Araştırmalarını proje bazlı yapıp neye yatırım yapman gerektiğini belirlemelisin bence. Ayrıca doge ve shiba gibi 100x yapacak coinlere yatırım yapma kafasından çıkmalısın çünkü 100x yapmaları çok zor. Bu işin bir matematiği var. Yerinde olsam coinmarketcap den ilk 100 coin arasından araştırma yapıp 10 tanesine yatırım yapardım.
Öyle bir liste yaptım. Luck pig, DogeMoon, Shiba, Binance Coin, Sandbox, Solana, Cordano, Safechaintoken, SafeMoon, Saitama ve DogeDash coinleri seçtiklerim en trend olan ve yükselişte olanlardan. BTC ve ETH gibi coinler de listede olmasa da yatırım yapacağım babalar.

iemralan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
doge ve shiba 10000x olacak siz bilmiyorsunuz
Komikmiş hocam

ali06han adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cate + Safemoon + Sya
Safemoon kesinlikle yatıracağım coin oldu hocam. Cate ve Sya hakkında bilgi verir misiniz, hangi borsadan alabilirim güvenli şekilde?

yemretuncel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En az %75'ini baba coinlere ayırmak mantıklı bence hocam. Avax, dot, sol gibi kendi ağı olanlara bölüştürürdüm. Geri kalanın %20'sini de blok, atlas gibi metaverse odaklılara son %5'i ise hamster, floki kedi köpeklere ufak ufak atardım. Ama bu parayı tamamen unutmak lazım yani yarın %50 çakıla da bilir piyasa. Gerekirse 3-5 yıl beklenir.
Hocam ben aceleci değilim, parayı atıp 1 seneden fazla unutacağım. Dot ve Sol'u duydum da avax'ı ilk defa duydum hocam, nasıl bir coin, kendi ağı olması ne demek acaba?

dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni shibaları bulman lazım. Shiba 100x olursa 3 trilyon dolar oluyor değeri, btc bile 1 trilyon dolar.
Alacağınız coinleri de paylaşın hocam, 10 yıl snra nasipse konuyu hortlatırsınız
Tamam hocam yazacağım Ölmezsek hortlatırız.

WBmuHAfiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Toplam Arz SHIB 589.738.956.207.004
Toplam Arz DOGE 132.086.281.527

bu köpek işleri, yaş işler.. btc, eth, ada, avax, dot sağlamcıların işi diyenler bi like atsın sayıyı bilelim..
Hocam köpeklerden shiba, sağlam dediklerinizden BTC, ETH, ADA, Dot düşünüyorum. Avax'ı bir hocamız daha önerdi üstte, sizce neden avax.