Merhaba,
------------------
1- Semrush
2- Dijital ocean hesapları
R10 Yönetimine soruyorum:
Semrush hesabı nasılı açılır? / Dijital ocean 100$ kredi nasıl alınır?
Sorularına cevap veremeyen insanlar neden sorunun cevabını öğrenmek yerine bunu sürekli para ödemek zorunda kalıyor?
Ek olarak bunun gibi yüzlerce soru var şuan forumda.
Kimseye haksız kazanç elde ediyor demiyorum kimin neyi nasıl kazandığını umurumda değil ama burası webmaster / bilgi paylaşım / destek dayanışma platformu ise: Bedavaya/çalıntı cc ile temin edilen ya da sanal kart ile açılan trial hesaplar gibi ürünlerin satışı yasaklanmalı.
Önüne geçmek mümkün değil , keza piyasanın %90'ı işlerini bu şekilde yürütüyor . Ağzı iyi laf yapana ekmek çok misal bir web sitesi satıyorlar 8000 TL ' ye kurumsal diye Wordpress / Joomla gibi hazır bir CMS sistem kullanıyorlar hazırda bir template bulup müşteriye satıyorlar . Aynısını adam CMS ücretsiz zaten Template için 10$ verse tüm masraflar 200 250 TL peki bu 8000 TL fiyat nereden geliyor ?
Çok basit müşteriye onu kendileri yaptığını el emeği göz nuru olduğunu ikna ederek satıyorlar , Ee şimdi Ücretsiz bir CMS sistemin satışı yasak cezai yaptırımı var ama bunu umursayan var mı elbette yok .