şu işlemlere bir daha bak hocam, çok fazla kontrata onay vermişsin, pancakeswap üzerinden de olsa pancakeswap merkeziyetsiz borsadır sadece ağdaki ekli likiditeleri swap yapmanı sağlar, tokenların bsc deki kontratlarına onay veriyorsun sonuçta, yani yüklü meblaları tuttuğun cüzdanı mümkünse swap yapmak için dexlere bağlama, bağlayacaksan da busd bnb kontratları gibi bilindik kontratlara approve ver. YAY, FLOKİ v.s. böyle çok fazla kontrata onay verdiğin cüzdanı bence yüklü bulundurma. Yani brute düşük ihtimal, kontrat approvelarından olduğunu düşünüyorum. *********** dediğin kişinin cüzdanında BUSD lar duruyor, konuyu binance e anlatırsan düzgün bir şekilde, borsa çıkışını kapatacaklardır, çünkü bridge de olsa mutlaka ağdan geçecek ve bir yerden cex e giriş yapacak. Ancak tornado typhoon gibi ağlarda temizler ama binance yine de nodelar vasıtasıyla bunun izini sürebilir.
Bir de debank.com a bağla cüzdanını ve oradan revoke edilen yerlere bak, revokelarda daha farklı yerlere approve verdiysen onu görebilirsin, allowance beefyde var ordan da yapabilirsin, unrekt app ye de bağlayabilirsin ama mutlaka bir yerde sıkıntılı bir kontrata approve verdiğini görüyorum.
Diğer tavsiyem cüzdan adreslerini paylaşma, buralardan hangi cüzdanların olduğunu ne kadar bakiyen olduğunu vs. herşey görünüyor, eski mesajlarından da kimliğin görünür, çünkü r10 a kyc yapmışsın ve seni bulurlar üzerler, Allah tan daha ülkedeki kripto bilgi seviyesi shiba inu, dogecoin elon mars seviyesinde de bu yüzden dediklerimi çok az kişi anlar. Sen yine de beni dinle tüm cüzdan adreslerini kaldır.
Geçmiş olsun.