Son zamanlarda çok fazla saçma konu görür oldum.

Bu konuların odağında tabiki para var ancak keşke dişe dokunur bir para olsa.

Gününü verip veya 3-5 saat uğraşıp 1-5 lira kazanmak veya 3-5 günde 20 lira kazanmak gibi saçma sapan siteler ile ugraşıp insanların 1-5-10 liraya o çok değerli zamanlarını hiç etmeleri beni çıldırtıyor.

1-5-10 lira sizi bulunduğunuz ortamdan kurtarmayabilir.

Ancak o giden vaktiniz en kıymetli zamanlarınızı bir eğitime bir öğrenime bir iş koluna yönelik olsa belkide gelecekte size çok büyük paralar kazandıracak.

3-5 saatte ne öğrenirim diye laf edenler oluyor.Pc başında boş duruyorum o sırada 3-5 tl kazanıyorum diyorlar.

Kendileride itiraf ediyor aslında pcde boş duran adam o boş vaktinin değerini 3-5 lira ile ölçüyor ya gerçekten anlamıyorum.

MADEM BOŞ DURUYORSUN VE BUNU BİLİYORSUN.NEDEN KENDİNE KATMA DEĞER KATMIYORSUN ?

Makale yazmayı öğrenebilirsin.

Wordpress optimizasyon öğrenebilirsin ( cache vs eklenti ayarlarını araştırırsın )

Blog tutabilirsin o vakitlerse blogunu beslersin ( niche sektör veya aranan içeriklere yönelik makaleler yazarsın )

Forumda neyin ticareti dönüyorsa sende bir ucundan tutup ticaret yapabilirsin.

Bildiğin kendini uzman gördüğün bir konuda pdf yazabilirsin.

Sesin güzeldir seslendirme yapabilirsin.

Kamera karşısında güzel çıkıyorsundur veya iyi oyun oynuyorsundur video çekebilirsin youtube kanalı açabilirsin.

AMA O MUAZZAM DEĞERLİ VAKTİNİ 3-5 LİRA İÇİN HEBA ETMEZSİN BE KARDEŞİM.

LÜTFEN SAATLERİNİZİ VERİP 1-3-5LİRA KAZANIP HİÇ BİRŞEY YAPMADAN KAZANDIM DEYİP KENDİNİZİ KANDIRMAKTAN VAZ GEÇİN.

BÜYÜK DÜŞÜNÜN , BÜYÜK HAYAL KURUN, BÜYÜK AMAÇLARINIZ OLSUN.

SONU DAHA GÜZEL OLUR EMİN OL.

Ha bunca yazılana veya görüşüme katılmayabilirsin. Oda senin görüşün derim ve vaktini 3-5 lira için heba edenle de tartışmam inan.