Sadece bizi Türktelekom'mu dolandırdığını düşünüyorsun 59.90TL İnternet Paketim 10 TL Modem Ücreti 69.90 Fakat ben ekstra vergiler dahil 83tl para ödüyorum. Kampanya ekranında 59.90TL yazıyodu normalde modem harici ücret. Tüketici hakem heyetine verdikleri cevap KDV+Vergiler harici hesaplanmıştır diyip işin içerisinden çıktılar. 90-180Ms arasında ping değerli internet'e yaklaşık olarak 85tl para ödüyorum.
Yeri geldi herkesin çok övdüğü twitch yayıncısının sözüne inanarak "x" telekom'a geçtim. Sözde türkiyenin en iyi ping değerlerine sahip internete sahip olacaktım. Sitede sorgulattım "Kahramanmaraş Geneli" 34-38 arası ping süresi gösteriyor. Eve geldi bizim pingler oldu 90-180Ms. Ben şimdi bu sevdiğim yayıncı beyin yayınına gidip tartışma cıkartsamda haklıyım. Dertsiz başım yandı şuanda. "Türktelekom'a" sözünü geçiremeyen ISP'lerden yığıldık artık.
Bağzı şeylerin değişmesi ve Devletin denetlemesi gerekiyor. Bir siteden ürün almak için aracı olarak bankadan kredi çektim ürün kredisi. Şirket iflas etti parayı yine ödettiler. 2.5Yıl olmuş savcı dosyayı açmamış daha. Ekran kartı ile mining yapmaya başladık sağolsun Elektrik dağıtım şirketi bireysel aboneliği tutup sanayi hattına çevirip daha çok fatura ödememe vesile oldu. Ülkemde artık mülteci gibi yaşamaktan sıkıldım. İmkanım olsaydı eğer türk vatandaşlığımı sildirip yurt dışına taşınırdım. Ülkemizde bağzı şeylerin değişmesi gerekiyor gerçekten sözde "Adalet" fakat Adalet parası olan'a işliyor. Olan bizim gibi gariban insana oluyo. Yazacak çok şey var'da birisi gelir pm'yi report eder banlanırız Geçmiş olsun tekrardan.