Herkese selamlar,
Başta hobi olarak geliştirdiğim sonrasında ise yeni yeni özellikler ekleyerek geliştirmeye devam ettiğim Online Oyun Scriptini satışa sunmaya karar verdim. Toplamda 10 kişiye satmayı planlıyorum. Scriptin özelliklerini aşağıdan görebilirsiniz. Her özelliği belirtmedim. Demoyu incelediğinizde daha detaylı görebilirsiniz.
Bazı önemli bilgiler;
- Script Laravel framework 7.2 altyapısını kullanıyor. Normal hosting üzerinde de sorunsuz çalışır fakat aşağıda belirtilen php ayarlarının yapılması gerekiyor. Ben scripti aktif olarak vds üzerinde kullanıyorum. Herhangi bir yüklenme vb durum söz konusu değildir.
- Script bot ile çekilen görselleri sunuya alır.
- HTML5 , WebGL, İframe destekler.
- Zip dosyası olarak html5 oyunları yükleyebilirsiniz.
- Limitsiz band genişliği olan bir hosting tavsiye ederim
- İmkanınız var ise vds tavsiye ederim (İleride geliştirmek isterseniz composer ve artisan komutlarını kullanabilmeniz için)
- Scriptte şifreleme yoktur. Kendiniz de geliştirebilirsiniz.
- Alan kişi kesinlikle SATIŞINI YAPAMAZ.
- Fiyat olarak uygun tutmaya çalıştım kaldıki codencanyon üzerindeki emsalleri daha pahalı ve daha az özellikli
- Büyük oyun sağlayıcılarına ait 4 adet bot bulunuyor. Bu botlardan ortaklık hizmeti sunan Gamepix, GameMonetize, GameDistribution ile oyunlar içerisindeki reklamlardan gelir elde edebilirsiniz
- Kendi Adsense reklamlarınızı ekleyebilirsiniz. (Blok özelliği ile)
- Script ile ilgili olarak 1 hafta teknik destek sağlarım. (Scriptin kendisi ile ilgili oluşan yapısal sorunlar için sadece)
- Script ücreti 500 TL'dir.
- Demo için resme tıklayabilirsiniz. NOT: Site demo sitesi değildir. Aktif olarak kullanılan bir sitedir. Fakat demo görmeniz için demo hesabı oluşturup bazı özellikleri kısıtladım.