hizlimakale adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanırım gündemden uzak kaldınız ancak pancakeswap bugüne kadar çok kez hacklendi, metamask ile benim yaşadığım sorunun aynısını yaşayan yüzlerce insan var. Linkini eve gittiğimde buraya paylaşırım, benimle aynı şekilde hiçbir phishing linkine vs tıklamayan insanların hesapları boşaltılmış. O yüzden özellikle söz konusu merkeziyetsiz borsalar ise hiçbir şeye imkansız gözüyle bakmamak lazım.
yani walletconnect ile bağlandığınız bir dapp size ne kadar erişebilir ki hocam? her işlem sonrası bağlantıyı kesiyorum ben ama her şeye rağmen böyle bir risk söz konusu ise kullanmak mantıklı olmaz. yani blockchainde böyle bir şeyin mümkün olacağını düşünmüyorum. pancakeswap hacklenince, bu insanlar neyi çaldılar ki? eve gideyim daha fazla bilgi edinecegim konuyla alakalı.

bir ara bu cüzdana airdrop şeklinde gönderilen tokenların approve işlemi sonrası cüzdanlar boşaltılıyordu. bunun nasıl çalıştığı da anlamadığım konulardır. sanırım forumda solidity konusunda en tecrübeli kişi @Softien; konuyla alakalı yorum yaparsa çok memnun olurum.