Eskiden anlamıyorlardı, Şu anda ise hiç bir şekilde söylememe gerek kalmadı başarılarımı, yaptığım işten kazançlarımı, şirketleşme sürecine rağmen ciddiyetimi anlamadılar. O kadar proje ve başarıya imza attım lakin hiç biri gözlerinde değerli olmadı ve boş vakit kayıbı olarak gördüler. Bu bakış açısını ise S/İHA üreten şirketin mülakatlarını başarılı bir şekilde tamamlayıp maaş ve sosyal olanaklarda anlaşmayı sağlayamadığımızı anlayınca ciddiyetimin ve ne yapabileceğimin farkına vardılar.
Ayrıca bunu bir avantaj olarak görüyorum çünkü en yakında ki kişilere anlayacağı bir şekilde anlatırsam müşterilerime ifade etmek daha kolay oluyor.
açıklıyor musunuz ?

bunu nasıl başarabiliyorsunuz.Ben babama çok sade bir şekilde açıklıyorum, anlamaya çalışıyor oda
Editörlük diyorum

Sonra sen bir şey arıyorsun ilk karşına çıkanı alıyorsun ya işte ben reklam vermeden ilk sırada çıkmasını sağlıyorum diyorum

Bunu bir kaç müşterime üstüne basa basa anlatmama rağmen sonunda "reklam mı vereceğiz" yani sorusu ile karşılaşabiliyorum
Eskiden anlamıyorlardı şimdi gelir, şirket, başarılar anladılar
Geleceği görenlere selam olsun

Aileler belli bir noktaya kadar anlamayabilirler fakat başarı ile doğru orantılı olarak gelir düzeyi arttıkça bir nebze de olsa gerçek dünyanın sanal dünyaya evrildiğini görebiliyorlar. Benim bir gelirim yok maalesef ama sizin gibi arkadaşları bu forumda gördükçe hem gururlanıyorum hem de gıpta ediyorum. Başarılarınız daim olsun arkadaşlar.